ŠKODA på bilutstillingen i Paris

27. září 2018
ŠKODA viser frem flere spennende nyheter på årets bilutstilling i Paris. Blant annet konseptbilen ŠKODA VISION RS, KAROQ SPORTLINE, KAROQ SCOUT og helt nye KODIAQ RS.

ŠKODA er tilstede på den internasjonale bilutstillingen i Paris 4.-14. oktober 2018 for å vise frem flere spennende nyheter. Vi er selvfølgelig på plass i Paris for å gi deg oppdatert informasjon direkte fra bilutstillingen. Følg oss også på facebook.com/skodanorge

ŠKODA KODIAQ RS

RS-versjonen av ŠKODAs store SUV KODIAQ har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris 2018. Modellen kan bestilles med fem eller syv seter og leveres med den mest kraftfulle dieselmotoren i selskapets historie.

ŠKODA VISION RS

Med plug-in hybrid-konseptbilen ŠKODA VISION RS, gir ŠKODA et første hint til en fremtidig sportslig kompaktbil - samtidig som de viser i hvilken retning designspråket går for fremtidens RS-modeller.

ŠKODA KAROQ SCOUT

Med nye ŠKODA KAROQ SCOUT presenterer ŠKODA en enda mer robust modellvariant av sin populære kompakt-SUV. Som resten av SCOUT-familien kommer også KAROQ SCOUT med 4x4 som standard, i tillegg til ekstra understellsbeskyttelse og tøffe off-road-elementer.


ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Nye ŠKODA KAROQ SPORTLINE er ekstra sportslig både når det gjelder design og kjøreegenskaper. Unikt for SPORTLINE-versjonen av KAROQ er at den tilbys med seriens kraftigste bensinmotor med 190 hestekrefter.

ŠKODA OCTAVIA G-TEC

ŠKODA OCTAVIA G-TEC har fått en større og mer kraftfull motor med 130 hk og en rekkevidde på hele 480 kilometer i ren CNG-modus.

Siste nytt