DEFA hjemmelader til din ŠKODA

Visste du at en sammenkveilet skjøteledning gir strømmen økt motstand? Eller at en vanlig stikkontakt ikke er konstruert for å levere høy effekt over tid? Problemet i begge tilfeller er varmegang. Når strømmen møter motstand i en innrullet skjøteledning (kabeltrommel), eller når energien blir overført på en så liten kontaktflate som en vanlig stikkontakt har, da blir det varmt. Det kan desverre medføre brannfare. Derfor anbefaler blant annet Norsk Elbilforening at du installerer hjemmeladeboks når du blir eier av en elbil.

Velg hjemmeladeren som passer best for deg og din elbil

DEFAs ladeløsninger leveres med standard installasjon, og du nyter godt av et supportteam som er tilgjengelig fem dager i uken. Du er ikke bundet til en bestemt strømleverandør ved å velge DEFA.

Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon og bestilling

Hvorfor DEFA?

DEFA er global markedsleder innen elektriske bilvarmesystemer. I Norge er de for eksempel kjent for sine motor- og kupevarmere, som også er levert til mange ŠKODA-modeller.


Med over 100 000 hjemmeladebokser levert så langt, har DEFA opparbeidet seg mest erfaring i Norden på lading av elbiler. Nå kommer denne erfaringen deg til gode gjennom samarbeidet med ŠKODA.


Ladeløsningene er utviklet i et langvarig samarbeid med kvalitetsleverandøren ABL, og ble nylig kåret til "best i test" av tyske ADAC. Spesielt sikkerhet, brukervennlighet og pålitelighet berømmes. Løsningene for det norske markedet har i tillegg egenutviklede komponenter tilpasset bruk i det norske strømnettet.

DEFA hjemmeladere

Ønsker du pristilbud / installering?

Kontakt din lokale ŠKODA-forhandler i dag.

Huskeliste ved valg av hjemmeladeboks for din elbil

Smart ladeboks? Fordelen er at en smart ladeboks kommuniserer med den nye AMS-strømmåleren i huset ditt, og prioriterer å lade bilen din når strømmen er billigst.


Appstyring? Det gir deg full kontroll over ladingen via telefonen, og du kan for eksempel få logg av strømforbruket til firmabilen. Det får du ved å velge eRange IQ eller DUO.


Kapasitet? Om du tenker elbil frem i tid, er svaret enkelt: Velg maksimal kapasitet ut fra hva som er mulig med din strømtilførsel. Når elbilbatteriene blir stadig større, vil det ta lenger tid å fullade dem med lav effekt.