STOLT SAMARBEIDSPARTNER

ŠKODAs historie startet med sykkelproduksjon for over 127 år siden. Lidenskapen for sykling er fortsatt like stor, og hovedgrunnen til at ŠKODA hvert år støtter ulike sykkelbegivenheter både internasjonalt og lokalt.


I år feirer vi 18. år på rad som stolt samarbeidspartner for Tour de France, og gjennom hele touren sørger ŠKODA for at syklistene får all den støtten de trenger ved hjelp av 250 biler.


Den mest profilerte ŠKODAen i Tour de France er uten tvil den røde lederbilen helt først i feltet. Den fungerer som kommandosentral for Tour de France-sjef Christian Prudhomme og er spesialtilpasset med teknisk utstyr som gjør det mulig å holde full oversikt hele veien frem til mål. I år er det aller første gang en elbil blir brukt som lederbil - ŠKODAs nye elektriske familie-SUV ENYAQ iV.

Offisiell Tour de France-app

Hold deg oppdatert med den offisielle Tour de France-appen. Her får du oversikt over poeng, live-oppdateringer, gps-possisjon, info om deltakerne og mye mer. Den ultimate appen for sykkelfans. (Engelsk språk).

ŠKODA originalt sykkelutstyr

Besøk din nærmeste forhandler for mer info om originalt ŠKODA sykkelutstyr, klær og sykler.

VI elsker sykling

Elsker DU sykling? Besøk vår nettside welovecycling.com med historier fra andre syklister, videoer og nyheter fra hele sykkelverden.

Siste nytt