STOLT SAMARBEIDSPARTNER

ŠKODAs historie startet med sykkelproduksjon for over 127 år siden. Lidenskapen for sykling er fortsatt like stor, og hovedgrunnen til at ŠKODA hvert år støtter ulike sykkelbegivenheter både internasjonalt og lokalt.


Helt siden 2004 har ŠKODA vært stolt samarbeidspartner for Tour de France, og gjennom hele touren sørger ŠKODA for at syklistene får all den støtten de trenger ved hjelp av over 200 biler.


Den mest profilerte ŠKODAen i Tour de France er uten tvil den røde lederbilen helt først i feltet. Den fungerer som kommandosentral for Tour de France-sjef Christian Prudhomme og er spesialtilpasset med teknisk utstyr som gjør det mulig å holde full oversikt hele veien frem til mål. I år som tidligere er det ŠKODAs store elektriske familie-SUV ENYAQ iV som innehar denne viktige rollen.

Offisiell Tour de France-app

Hold deg oppdatert med den offisielle Tour de France-appen. Her får du oversikt over poeng, live-oppdateringer, gps-possisjon, info om deltakerne og mye mer. Den ultimate appen for sykkelfans. (Engelsk språk).

VI elsker sykling

Elsker DU sykling? Besøk vår nettside welovecycling.com med historier fra andre syklister, videoer og nyheter fra hele sykkelverden.

Siste nytt