En god familiebil skal oppfylle mange behov, men fellesnevnere er at de skal ha høy sikkerhet, god plass og høy komfort, de skal være pålitelige, økonomiske og gjerne inneholde moderne teknologi og smarte fleksible løsninger som gjør hverdagen litt enklere. Hos Škoda har det alltid vært fokus på å designe og utvikle de beste bilene for familier, og uansett hva slags familie man tilhører skal Škoda ha en bil som passer. 

Fordeler med familiebiler fra Škoda

• Sikkerhet:
Avanserte førerassistentsystemer som Travel Assist og parkeringsassistanse. Alle Škoda-modeller har toppscore (5-stjerner) i Euro NCAP kollisjonstester.

• Plass:
Škoda er kjent for å alltid ha romslige biler med mye plass for både passasjerer og bagasje. Nye Kodiaq har f.eks et bagasjerom på hele 910 liter .

• Komfort:
Oppvarmede seter med massasjefunksjon, panoramatak, praktiske koppholdere. og paraply i dørene er eksempler på funksjoner som gjør hverdagen ekstra komfortabel.

• Teknologi:
Infotainmentsystemer, USB-porter, og Phone Box med trådløs lading for mobiltelefoner.

• Miljøvennlighet:
Škoda har stort fokus på bærekraft og bruk av resirkulerte materialer. Elbilalternativer som Enyaq med lang rekkevidde og rask ladetid gjør det også enkelt og behagelig å velge miljøvennlig.

 

Hvilken familiebil passer best?

Når du skal kjøpe en ny familiebil, er det viktig å vurdere dine spesifikke behov og preferanser. Škoda tilbyr flere alternativer som kan dekke ulike behov, enten du ser etter en romslig 7-seter, en miljøvennlig elbil, eller en bil med ekstra stort bagasjerom. For de som trenger ekstra trekkraft, tilbys også alle familiebiler med 4x4 - Firehjulstrekk.

Familiebil med stort bagasjerom

En familiebil med stort bagasjerom er essensiell for lange turer. Nye Škoda Kodiaq har en bagasjeromskapasitet på 910 liter, som er den største blant Skodas modeller. Skoda Enyaq har også et betydelig bagasjerom med 585 liter med setene oppreist og hele 1,710 liter med setene nedfelt. Dette gjør dem ideelle for familier som trenger ekstra plass for bagasje og utstyr.

Smarte funksjoner for familier

Škoda tilbyr flere smarte funksjoner som gjør familieturene enklere og mer komfortable. Noen eksempler er oppbevaring av paraply i fordørene, elektrisk barnesikring for bakdører som styres fra sjåførplassen, nettbrett-holdere, vippebord for for passasjerer bak, plass til ekstra store drikkeflasker i dørene, Phone Box med trådløs lading av smarttelefon, USB-C-porter og 230-voltskontakt bak, samt fleksible bagasjeromsgulv, smarte oppbevaringsrom og kroker til å feste handleposer.

Enyaq

Elektrisk familie-SUV med stort bagasjerom og lang rekkevidde.

Škoda Enyaq tilbyr nullutslippskjøring uten å gå på kompromiss med plass eller komfort. Med rekkevidde på inntil 556 km og et stort bagasjerom på 585 liter, er Enyaq et perfekt valg for aktive og miljøbevisste familier. Den kan leveres med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste og takstativ, noe som gjør den ideell for både hverdag og eventyr.

Enyaq Coupé

Elektrisk familie-SUV med ekstra sportslig utseende

Enyaq Coupé har de samme gode egenskapene som Enyaq, men med en skrå taklinje og stort panoramaglasstak som gjør utseendet ekstra sportslig og elegant. Bagasjerom på 570 liter, rekkevidde opptil 542 km (RS) og 4x4 firehjulstrekk som standard.

Nye Kodiaq

Romslig 7-seters familie-SUV

En 7-seter familiebil gir ekstra fleksibilitet og plass til større familier. Nye Škoda Kodiaq har romslig interiør og moderne teknologi. Med bagasjerom på 910 liter, god plass til både passasjerer og bagasje, er Kodiaq ideell for familieturer og daglig bruk. Den avanserte sikkerhetsteknologien sørger for topp sikkerhet.

Superb Stasjonsvogn

Plassmesteren. Klasseledende plass og bagasjerom.

Škoda Superb Stasjonsvogn anses av mange som den perfekte familiebilen på grunn av sin romslighet og ekstra høye komfort. Den tilbyr klasseledende benplass og bagasjerom på 690 liter - Ideelt for familier med ekstra behov for plass til barnevogner, barneseter og mye bagasje.