Škoda Billån

Vurderer du å kjøpe ny bil?

Våre finansieringstilbud er fleksible:

  • Månedsbeløpet kan tilpasses ditt behov
  • Du kan velge nedbetalingstid på inntil 10 år
  • Du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen ved å bruke vårt lånesøknadsskjema

I og med at vi tar sikkerhet i bilen er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.

Sjekk hva lånet vil koste deg, les mer om billån

Sammenligning av finansieringsløsninger

*Å si opp bilen før kontraktstiden går ut

Ofte stilte spørsmål

Er det trygt å kjøpe bil med pant/heftelser?

Ja, men det er visse ting du må passe på. Pantet/heftelsen bør være slettet eller at man får en bekreftelse fra panthaver (banken) at det blir slettet når aktuelle beløp er innbetalt. Du bør også undersøke om det finnes andre heftelser/utlegg i bilen. Dette kan du sjekke ved å søke på registreringsnummeret i www.brreg.no. Du vil da se registrerte heftelser på bilen. Disse bør være oppgjort før du kjøper bilen.

Hva er billigst av lån og leasing?

Hva som er billigst av lån og leasing avhenger av mange parametre, blant annet hvor lenge du skal ha bilen, bruksmønster, hvordan du behandler den, markedsverdien på bilen ved salg og servicekostnader (henger sammen med hvor lenge du har bilen og hvordan den behandles). Derfor er det vanskelig å si hva som vil lønne seg for deg.

Leasing er forutsigbart da dette baserer seg på en antatt kjørelengde, service og periode, samt en fremtidig salgsverdi. Kjøper du derimot bilen er det markedsprisen den dagen du selger bilen som til slutt bestemmer hva ditt totale bilhold har kostet.

Derfor anbefaler vi å rådføre deg med en selger hvis du er usikker. Da kan dere sammen gå igjennom ditt bilbehov for å finne det riktige finansieringsvalget for deg.

Neste steg

Tilbud

Se våre tilbud og kampanjer.