"SIMPLY CLEVER"

Enhver ŠKODA-modell har mange smarte finesser utviklet for å gjøre ditt liv litt enklere – hver dag. Men det velkjente «Simply Clever»-slagordet, som nå er et synonym for merket, betyr mer enn det. Utforsk vår «Simply Clever»-verden.

VÅRE LØSNINGER SKAL VÆRE:

Enkle

Ingen kompliserte prosedyrer – noen få sekunder er alt som trengs for å få fullt utbytte av «Simply Clever»-løsningene.

Smarte

Gamle hverdagsproblemer forsvinner som dugg for solen. Opplev smarte løsninger som ganske enkelt virker.

Unike

“Simply Clever”-løsningene er unike for ŠKODAs modeller. Vi har for eksempel tatt patent på våre ankerformede poseknagger.

Tilgjengelige

Mange av løsningene er standardutstyr i våre modeller, slik at alle ŠKODA-eiere får nytte av dem.

SKAPT FOR HVERDAGSOPPLEVELSER

ŠKODAs ingeniører utformer «Simply Clever»-løsningene for livets små og store situasjoner. Enten du bare skal en snartur på butikken, eller planlegger en stor familieutflukt, er du alltid godt forberedt.

UTVENDIG

Det elegante, tidløse ŠKODA-designet inneholder mer enn du kanskje skulle tro ved første blikk. Bak de markante linjene og de harmoniske proporsjonene finner du smarte detaljer og overraskende funksjoner.

I FORSETET

Den ŠKODA-typiske romfølelsen i forsetet, blir toppet av sofistikert utstyr som øker komfort, praktiske egenskaper og sikkerhet.

I BAKSETET

Passasjerer på andre og tredje seterad vil også kunne nyte godt av nesten like mange «Simply Clever»-løsninger som de foran. Løsningene bidrar til en komfortabel kjøretur, enkel transport av last og en mer underholdene reise for barna.

I BAGASJEROMMET

ŠKODA er alltid litt mer bil. Det mest åpenbare er bagasjerommet, der du finner generøst med plass. Og vi tilbyr en hel rekke løsninger slik at du kan utnytte den gode plassen smartest mulig.

NYE UTFORDRINGER VENTER

Vi er klar over at behovene til sjåfører og passasjerer utvikler seg i en moderne, digital verden. Derfor utvikles «Simply Clever»-løsningene stadig med økt integrasjon av teknologier koplet opp mot Internett. Ta en kikk på funksjonene som finnes i ŠKODAs modeller.

INNOVASJONER MED LANGE TRADISJONER

ŠKODA AUTO er en av verdens eldste bilprodusenter. Opp gjennom historien har vi stått for mange pionerløsninger og nyskapende modeller. Bli med oss og bla gjennom litt av historieboka.

SIMPLY CLEVER ER I VÅRT DNA

“Simply Clever” handler ikke bare om smarte, praktiske løsninger. Det er en gjennomgripende ŠKODA-filosofi, og handler om vårt forhold til deg.

Siste nyheter

Alle nyheter