ŠKODA original service

Å velge et originalt ŠKODA-verksted er den tryggeste måten å ta var på bilen din. Ingen kjenner ŠKODA like godt som oss og vi benytter kun originale deler og utstyr på verkstedene våre. Velger du original service sørger du for at bilen din forblir 100% ŠKODA.

Bestill service på nett

Med vår offisielle app Bilhold eller nettsiden mittbilhold.no kan du enkelt bestille service når det passer best for deg. Samme app eller nettside kan også benyttes til å rapportere om eventuell skade på bilen. Du vil da motta tilbud og forslag til utbedring innen 24 timer.

Vil du heller ringe oss?

Ikke noe problem! Du kan selvfølgelig også kontakte ditt nærmeste verksted på telefon eller e-post.

Last ned Bilhold-appen til din smarttelefon

Med Bilhold-appen har du full oversikt over bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, dekkskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. Har du forhåndsbestilt en av våre elbiler finner du også status på bestillingen din her.

erWin

erWin er en elektronisk reparasjon - og verkstedsinformasjon fra ŠKODA til frittstående verksteder og alle andre profesjonelle virksomheter som reparerer og vedlikeholder ŠKODA-biler. erWin er også tilgjengelig for privatpersoner som selv ønsker å reparere sin ŠKODA.