Fordelene ved å bruke et autorisert verksted

Autoriserte Škoda-verksteder gir deg alltid en fast pris på reparasjons- og vedlikeholdsarbeid, enten du skal skifte olje eller få bilen reparert etter en ulykke. Du kan være sikker på at arbeidet utføres av serviceteknikere med nødvendig opplæring, og at det bare brukes originaldeler av høy kvalitet.

Alle typer reparasjoner

De autoriserte serviceverkstedene kan utføre alle typer reparasjoner, både rutinemessig vedlikehold, spesialreparasjoner og større reparasjoner etter en ulykke.

Høy ekspertise

Bilen din blir tatt hånd om av eksperter som er lært opp av Škoda Auto og kjenner alle modellene ned til minste detalj.

Originaldeler

Reparasjonsarbeidet utføres alltid med Škoda originaldeler. Dette er deler av høy kvalitet som er grundig testet, holdbare og rimelige, og som passer perfekt til bilen.

Enkelt

Du kan bestille time på nett og rapportere feil på bilen via en app. Du kan også få tilbud om en erstatningsbil mens bilen er på verkstedet.

Et stort utvalg tjenester

SpesialreparasjonerHjelp etter skade/uhellVedlikehold Praktiske tjenester

Bilopprettingsverksted

Lakkeringsverksted

Innvendige reparasjoner

Hjulstillingsmåling

Fullstendig reparasjon

Hjelp med formaliteter

Reparasjonsbevis

Regelmessig vedlikehold

Hjulservice

Andre tjenester

Erstatningsbil

Henting og levering av bil

Førsteklasses elbiltjenester

Våre tjenester for elbiler gjør bilholdet enkelt for deg. Vi hjelper deg med alt fra installasjon av hjemmelader til service på bilen.

Originaldeler gir høy kvalitet

Vi bruker bare reservedeler som er grundig testet og av høy kvalitet. Delesortimentet er delt inn i tre kategorier, slik at du kan velge det som dekker dine behov.

Škoda – Delesortiment

OriginaldelerByttedelerØkonomidelerUavhengige
Deler av høyeste kvalitet, kvalitetssikret etter de samme strenge standardene for sikkerhet og ytelse som nye Škoda-biler.
Deler som er overhalt på fabrikken. Disse delene kan brukes til alle biler, uansett alder.
Rimeligere deler med modifiserte designelementer som leveres i et noe begrenset utvalg.
Få Škoda originaldeler gjennom NORA-programmet.

Ofte stilte spørsmål

Autoriserte Škoda-verksteder kan tilby flere typer service av høy kvalitet. Våre godt kvalifiserte serviceteknikere har tilgang til de nyeste teknologiske løsningene og kan hjelpe deg med alt du trenger, inkludert justering av adaptive hovedlykter og radarer. Fordi vi har stort fokus på kvalitet og kundeservice, kan prisen være noe høyere enn hos ikke-autoriserte verksteder. Det viktigste for oss er at du får best mulig service.

Arbeidstiden for hver service er fastsatt av Škoda Auto, og du får alltid vite både pris og varighet på forhånd. Hvor lenge bilen blir værende på verkstedet, avhenger først og fremst av vanskelighetsgraden på og omfanget av arbeidet som skal utføres. Du får alltid en estimert tid når du leverer fra deg bilen.

Du kan være sikker på at bilen er i trygge hender når du bruker et autorisert verksted. Verkstedmedarbeiderne våre har mange timers opplæring om hver enkelt Škoda-modell. Enkelte omfattende reparasjoner og mer krevende vedlikehold kan bare utføres på et autorisert verksted, for eksempel reparasjon etter en ulykke eller kalibrering av sensorer og radarer. Det kan være vanskelig eller umulig å få utført dette arbeidet på andre verksteder.

Vi bruker bare reservedeler av høy kvalitet som tilfredsstiller strenge krav. Du kan velge mellom flere typer Škoda-deler, alt etter behov. I tillegg til originaldeler (nye deler av høyeste kvalitet) kan du velge overhalte byttedeler eller økonomideler (til biler som er eldre enn fire år).

Du kan selvsagt velge selv hvor du vil ha bilen din på service. Vi anbefaler imidlertid alltid autoriserte verksteder. Der har medarbeiderne all nødvendig opplæring. Garantien gjelder fortsatt, men hvis det oppstår feil og mangler som følge av at service er utført feil, får du ikke dekket opprettingsarbeidet.

Når du henter bilen på verkstedet, forklarer kundemottakeren alt som har blitt gjort med bilen. Autoriserte verksteder garanterer også at det kun er brukt deler som er grundig testet. Alle garantier gjelder fortsatt. Hvis bilen har blitt reparert etter en ulykke, får du et reparasjonsbevis som bekrefter at alle garantier fortsatt gjelder.

Bestill service på nett

Med vår offisielle app Bilhold (Lat ned fra App Store. Last ned fra Google Play) eller nettsiden mittbilhold.no kan du enkelt bestille service når det passer best for deg. Samme app eller nettside kan også benyttes til å rapportere om eventuell skade på bilen. Du vil da motta tilbud og forslag til utbedring innen 24 timer.

Vil du heller ringe oss?

Ikke noe problem! Du kan selvfølgelig også kontakte ditt nærmeste verksted på telefon eller e-post.

Last ned Bilhold-appen til din smarttelefon

Med Bilhold-appen har du full oversikt over bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, dekkskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. Har du forhåndsbestilt en av våre elbiler finner du også status på bestillingen din her.

erWin

erWin er en elektronisk reparasjon - og verkstedsinformasjon fra Škoda til frittstående verksteder og alle andre profesjonelle virksomheter som reparerer og vedlikeholder Škoda-biler. erWin er også tilgjengelig for privatpersoner som selv ønsker å reparere sin Škoda.

Aktuelle kampanjer

Ditt nærmeste Škoda-verksted

Finn ditt nærmeste verksted og bestill servicetime til din Škoda på nett.