Nye ŠKODA KODIAQ RS

5. října 2018
Den mest kraftfulle SUV-en i ŠKODAs historie beviser at god plass, smarte løsninger og lidenskap for motorsport kan være en svært god kombinasjon.

Med den mest kraftfulle turbodieselmotoren i selskapets historie, firehjulstrekk og adaptivt understell (DCC), er merkets første høyytelses-SUV designet for sportslighet.

  • Den kraftigste dieselmotoren i selskapets historie (2.0 BITDI 240 hk)
  • Full-LED frontlykter og digitalt instrumentpanel som standard
  • Kan bestilles med syv seter
  • Inspirerende motorlyd takket være Dynamic Sound Boost
  • Alcantara-detaljer i setene og i dørene

Digitalt instrumentpanel med eget sportsmodus

Standardutstyret på ŠKODA KODIAQ RS inkluderer digitalt instrumentpanel som kan tilpasses individuelt. Nå er også «Sport» tilgjengelig som et eget femte display-modus, hvor turtallsmåleren og speedometeret er i senter.


KODIAQ RS er også den første ŠKODA-modellen som tilbys med "Dynamic Sound Boost". Dette sofistikerte systemet bruker data fra bilens elektroniske systemer, og justerer motorlyden basert på valgt kjøremodus. Dette resulterer i en fengende akustisk opplevelse, som gjør ŠKODA KODIAQ RS enda mer spennende å kjøre.

Motorsport-inspirert design

ŠKODAs kraftfulle nye SUV viser tydelig sin sportslighet gjennom de ulike designdetaljene. Eksteriøret har flere detaljer i sort høyglans, deriblant tak-rails, speilhus, vinduslister og radiatorgrill.


Bakenden preges av to synlige enderør under fangeren, og en reflektor som strekker seg langs hele bilens bakside – et velkjent designelement blant ŠKODAs RS-modeller.


ŠKODA KODIAQ RS er også den første bilen i ŠKODAs historie som leveres med 20-tommers felger som standard. De røde kaliperene, som sitter på 17 tommer store bremseskiver, kommer tydelig frem takket være Xtreme-felgenes åpne design.

Sportslig og innovativt interiør

Sportssetene med integrerte hodestøtter, som kommer som standard i ŠKODA KODIAQ RS, kommer med Alcantara både i seteputene og i korsryggen. Kontrastsømmer, røde detaljer og perforert Alcantara er de visuelle høydepunktene i interiøret. Forsetenes sidestøtter er kledd i karbonlær, det samme gjelder midtarmlenet og armlenene i dørene – begge med røde kontrastsømmer.

Multifunksjonsrattet er ikledd den nye RS-logoen og røde kontrastsømmer. Dørene har detaljer trukket i sort Alcantara, her er det distinkte diamantmønsteret sydd med sorte sømmer. Instrumentpanelet i karbonliknende design, sort taktrekk, og pedaler i rustfritt stål fullfører det sportslige uttrykket. Likevel beholder den kraftfulle SUVen kvaliteten og egenskapene som kjennetegner alle ŠKODAs KODIAQ-modeller: god plass til fem eller syv personer, stort bagasjerom, og mange andre av merkets smarte løsninger.


ŠKODA Norge forventer å ha priser klare og kunne åpne for bestilling av KODIAQ RS i begynnelsen av 2019.

ŠKODA KODIAQ RS

Inspirert av motorsport - skapt for hverdagen

Siste nytt