Vinner av elektriske CITIGOe iV kåret

1. července 2020
Dag Peder Wilhelmsen ble trukket ut som heldig vinner blant alle som hadde forhåndsbestilt ŠKODAs lille smarte elbil.

ŠKODA-importør Harald A. Møller lanserte under forhåndsbestillingsperioden av ŠKODA CITIGOe iV en konkurranse blant de som hadde forhåndsreservert bilen, der premien var å få returnert kjøpesummen, etter at denne smarte, praktiske elbilen kjøpt og levert. Trekningen skjedde den 18. juni.


Vinneren ble Dag Peder Wilhelmsen - en trofast kunde hos Grenland Bilservice i Skien.


Dag ble bedt om å komme innom Grenland Bilservice for å oppdatere kundeinformasjon. Han ble svært overrasket da direktør i ŠKODA Norge, Thomas Meiner, og markedssjef, Per Christian Worren, dukket opp på skjermen hos daglig leder Erik Christian Wang. Microsoft Teams ble benyttet av hensyn til smittevern, og da det gikk opp for Dag at han var vinneren uttalte han: «Er det meg, så fantastisk! Det var helt vilt og overraskende. Den så jeg ikke komme da jeg ble invitert til Grenland Bilservice. Jeg pleier jo ikke å vinne ..»


«Det er veldig gledelig at det var Dag som ble vinneren, vi ønsket ikke å ringe for å fortelle dette til Dag, men overraske han skikkelig. Vi fikk lurt han hit og inn på kontoret. Det var nesten en følelse av være med på skjult kamera på en svært positiv måte. Vi er ikke så gode på å holde på hemmeligheter, så det var godt at vi fikk gitt han denne positive nyheten så snart vi hadde muligheten», sier Daglig leder hos Grenland Bilservice, Erik Christian Wang.


Thomas Meiner synes det er veldig hyggelig at gevinsten går til én av ŠKODAs mest lojale kunder og en ekte merkeambassadør - Dag har nemlig også en ŠKODA SUPERB fra før. «Det er første gang vi har hatt en slik konkurranse og den gikk akkurat slik vi hadde ønsket», sier Meiner.


Gevinsten som Dag får tilbakebetalt har en verdi på over 185.000,-. Han kjøpte en CITIGOe iV med rekkevidde på opptil 257 kilometer, og var blant de første i Norge som fikk bilen i starten av januar. Dag er strålende fornøyd med bilen, plassen og rekkevidden. Gleden er ikke noe mindre nå som det kun må skattes av premien – av det som i utgangspunktet er mye bil for pengene.


Grenland Bilservice og Harald A. Møller gratulerer Dag Peder Wilhelmsen så mye med gevinsten, og ønsker samtidig alle ŠKODA-kunder en fortsatt fin sommer!

ŠKODA CITIGO e iV

Rekkevidde på opptil 260km (WLTP) og hurtiglading til 80% på bare en time.

Siste nytt