Første designskisser av neste generasjon OCTAVIA

17. října 2019
ŠKODA har delt to eksklusive designskisser som gir tydelige hint om den neste generasjonen av merkets mestselgende modell gjennom tidene.

Neste generasjon OCTAVIA

Stikkordene for helt nye ŠKODA OCTAVIA er et kompakt ytre, god innvendig plass og et design som vekker følelser. Gjennom de to eksklusive skissene som nå offentliggjøres får vi forsmaken på detaljer og coupé-aktige linjer som skal prege den fjerde generasjonen OCTAVIA. Skissene som vises nå er av sedan-versjonen, men det samme designspråket blir like tydelig på stasjonsvogn-utgaven.


Bilen har siden lasering for i overkant av seks år siden vært en bestselger i det norske markedet og på verdensbasis er det solgt over 6.5 millioner OCTAVIA.

Med nytt design, ny teknologi og ikke minst en ladbar drivlinje forventer ŠKODA at også kommende generasjon blir en vinner på norske veier.


- OCTAVIA er mye bil for pengene, og med ny drivlinje og det designet vi ser konturene av i dag forventer vi at dette er en modell som skal prege salgsstatistikkene fremover. Jeg gleder meg virkelig til vi kan vise frem enda mer av bilen, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Siste nytt