ENYAQ tegnekonkurranse

7. dubna 2020
Se alle de fantasifulle vinnerbidragene

ŠKODA ENYAQ - KIDS VISIONS

Mange nordmenn har forhåndsbestilt helelektriske ŠKODA ENYAQ. Tidligere i år ba vi de som skal sitte i baksetet om å gi oss sine visjoner for nye ŠKODA ENYAQ og vi har mottatt hundrevis av herlige og fantasifulle tegninger!

Barna er tydelig opptatt av det samme som oss, da vi drar kjensel på både god plass, bra fremkommelighet og smarte løsninger hos alle vinnerne. I tillegg kommer en rekke andre høydepunkter vi ikke i vår villeste fantasi kunne forestille oss. Vi ble så begeistra at vi tillot oss å teste hvordan vinnerbilene ville sett ut i virkeligheten. Legg merke til detaljene og husk – navnet på ŠKODAs elektriske familiebil er klart, men designet vil sannsynligvis avvike …

Vilje, 8 år

Dette designet er laget av Vilje på 8 år. Som dere ser har Vilje merket seg at nye ENYAQ kommer med god plass for hele familien. Designet vektlegger komfortdetaljer og den elektriske drivlinjen inkluderer både firehjulstrekk og eget vingespenn (!) for suveren fremkommelighet!

Tage, 7 år

Dette designet er laget av Tage på 7 år. Tage har vektlagt at ENYAQ vil få rask akselerasjon, og fulgt opp dette med sportslig og røft design, inkludert detaljer i karbon. Modellen kommer også med topplinjerte tagger for stabilt veigrep, som standard.

Frøya, 10 år

Dette designet er laget av 10 år gamle Frøya. Designeren har vektlagt ENYAQs kanskje viktigste fordeler. Den helektriske drivlinjen kommer tydelig frem og det moderne designet er inspirert av meget lang rekkevidde. Modellen er lett å sette seg inn i og de lange linjene gir god plass til hele familien.

Eirik, 3 år

Dette designet er laget av Eirik på 3 år. Eirik har merket seg at ENYAQ vil by på god fremkommelighet, og har gått for et kompromissløst design med røffe linjer, høy bakkeklaring, firehjulstrekk og hengerfeste som standard. Legg merke til det smarte takstativet som vikler seg rundt alt du måtte finne på å laste i høyden.

Semine, 8 år

Dette designet er laget av Semine på 8 år. Plass er viktig for aktive familier og Semines modell kommer med en praktisk skiboks på hele 8000 liter og representerer et unntak i elbil-klassen. Modellen byr også på myke komfortable linjer, lang akselavstand, firehjulstrekk og justerbar bakkeklaring for variert kjøring.

Forhåndsbestill elektriske ŠKODA ENYAQ

Du kan forhåndsbestille ŠKODAs elektriske familiebil "ENYAQ" ved å følge linken under.

Siste nytt