ŠKODA med verdenspremiere på sin nye kompaktmodell SCALA

6. prosince 2018
Stream verdenspremieren direkte fra Tel Aviv, 6. desember, klokka 18.30 her på skoda.no

ŠKODA viser frem den nye kompaktmodellen, ŠKODA SCALA, for første gang i Tel Aviv i Israel. For alle som ikke er tilstede på verdenspremieren, så sender ŠKODA direkte fra avdukingen Direktesendingen varer i omlag 45 minutter og starter kl 18.30 norsk tid.

ŠKODA har frigitt de første bildene av interiøret i ŠKODA SCALA. Det nye interiørkonseptet fra det tsjekkiske merket følger den overordnede retningen fra ŠKODA VISION RS-konseptbilen. SCALA blir den første ŠKODA produksjonsmodellen med dette tiltalende designspråket, som blander ergonomi og image på en måte som kjennetegner merket.


Skjermen er sentral i interiørkonseptet til ŠKODA SCALA – størrelsen på opptil 9,2 tommer gjør skjermen til den største i dette bilsegmentet, og den er perfekt plassert i synsfeltet til føreren og forsetepassasjeren. Den frittstående, sentrale skjermen er innrammet av en linje som gjenspeiler de tiltalende linjene til panseret.

Under skjermen skaper linjen også en ergonomisk håndleddstøtte for betjening av berøringsskjermen. Knapper og brytere til klimaanlegget på midtkonsollen og knappene til start/stopp-systemet, Driving Mode Select og Park Assist rett foran girspaken er også godt plassert og innen komfortabel rekkevidde.

Lufteventilene på siden strekker seg ut til dørene og forsterker den visuelle opplevelsen av bredde, noe som bidrar til den romslige følelsen. Instrumentpanelet og dørpanelene har en sofistikert overflate med mykt skum og særegen tekstur. Dette gjenspeiler krystalliske strukturer og vil definere ŠKODA-merkets stil i fremtiden.

Siste nytt