ŠKODA starter oppdatering av programvare for ENYAQ iV

15. srpna 2022

ŠKODA starter nå oppdateringen av programvare for ENYAQ iV. Programvaren ME3 vil gi lengre rekkevidde og større ladehastighet, og også muligheten til å gjøre oppdateringer over-the-air i fremtiden.

Snart får de første ENYAQ iV-kundene innkalling til oppdatering av ny programvare

- Forhandlerne starter innkalling av de første kundene i løpet av september, og deretter fortløpende gjennom høsten. Kundene vil oppleve lengre rekkevidde, i tillegg til en rekke forbedringer i bilens programvare, sier Thomas Meiner, direktør i ŠKODA Norge.


Kundene vil oppleve forbedringer i programvare på head-up-display og ryggekamera. Det vil også bli enklere å bytte mellom funksjoner som for eksempel Adaptive Cruise Control (ACC) og Travel Assist. Det er også gjort forbedringer i ŠKODA Connect online services, som gjør tjenesten enklere og mer intuitiv å bruke.


- Gjennom oppdateringen vil dessuten kundene få mulighet til å gjøre fremtidens oppdateringer over-the-air, det vil si at bilene ikke nødvendigvis trenger å besøke verksted for nye oppdateringer, forklarer Meiner.


Som følge av oppdateringen vil dessuten batteriet automatisk lades til 80 prosent, noe som tar bedre vare på batteriet. Det vil selvsagt være mulig å full-lade batteriet ved behov. Ladekapasiteten øker dessuten til 120 kW for biler med 62-kWh batteri, og til 135 kW for biler med 82-kWh batteri.


Oppdateringen er kostnadsfri for kundene. Alle nye SKODA ENYAQ og SKODA ENYAQ COUPÉ produseres og leveres med ferdig oppdatert programvare.

 

Les mer om oppdateringen her

 

Vil du vite mer om ŠKODA ENYAQ iV?

Stor elektrisk familie-SUV med lang rekkevidde og mange smarte løsninger.

Siste nytt