Interiøret i ŠKODA KODIAQ RS

25. září 2018
Det siste tilskuddet i ŠKODAs RS-familie kombinerer praktiske løsninger, god plass og sportslighet. Den kraftfulle SUV-en med 240 hk har sin premiere på bilutstillingen i Paris.

Sportssetene med integrerte hodestøtter, som kommer som standard i ŠKODA KODIAQ RS, kommer med Alcantara både i seteputene og i korsryggen. Kontrastsømmer, røde detaljer og perforert Alcantara er noen av de visuelle høydepunktene i interiøret. Forsetenes sidestøtter er kledd i karbonlær. Det samme gjelder midtarmlenet og armlenene i dørene – begge med røde kontrastsømmer.


Sportsratt med røde sømmer og RS-logo
Multifunksjonsrattet er ikledd den nye RS-logoen og røde kontrastsømmer. Dørene har detaljer i sort Alcantara, og her er det distinkte diamantmønsteret sydd med sorte sømmer. Instrumentpanelet i karbonliknende design, sort taktrekk, og pedaler i rustfritt stål fullfører det sportslige uttrykket. Likevel beholder den kraftfulle SUVen kvaliteten og egenskapene som kjennetegner alle ŠKODAs KODIAQ-modeller: god plass til fem eller syv personer, stort bagasjerom og mange andre av merkets "Simply Clever"-løsninger.

Siste nytt