Nye ŠKODA KODIAQ på 60 sekunder

25. října 2021

Enda mer komfort og ny teknologi. Bli bedre kjent med nye oppgraderte ŠKODA KODIAQ, den største SUV-en i SKODA-familien. I tillegg til alt det nye, har bilen beholdt sine tradisjonelle styrker som sjenerøst romslig interiør og et bredt utvalg av versjoner og drivlinjer.

Se video her:

Nytt utseende med enda bedre aerodynamikk

Det nye hevede panseret og den redesignede frontgrillen gir karakter, samtidig som modellens aerodynamikk forbedres. Dette bidrar til lavere utslipp og drivstofforbruk. En ny bakspoiler gir KODIAQ et ekstra sportslig utseende, mens bilens robuste karakter understrekes av 20-tommers felger.

Ny teknologi

Nytt digitalt instrumentpanel, forbedret lydsystem, Crew Protection Assist-sikkerhetspakke og ny ambient-belysning er bare noen av teknologiene nye ŠKODA KODIAQ har å tilby. For første gang i modellens historie kan bilen også utstyres med LED Matrix frontlykter.

Nye seter

De nye setene sørger for at reisen blir ekstra komfortabel. Nye KODIAQ kan bestilles med ergonomiske ventilerte seter med massasjefunksjon og perforert skinnpolstring. Man kan også velge et nytt interiør basert på resirkulerte materialer.

Kraftfulle motorer

Motorene under panseret på nye KODIAQ varierer fra 150 til 245 hk. På toppen av serien finner du den nye RS-versjonen, som er kraftigere enn noen gang, blant annet takket være overgangen til en ny bensinmotor.

Vil du vite mer om nye ŠKODA KODIAQ?

Stor familie-SUV med inntil syv seter og den nyeste teknologien.

Siste nytt