Første skisser av nye OCTAVIA RS iV

5. února 2020
ŠKODA letter på sløret og slipper de første designskissene av nye OCTVIA RS iV. Toppmodellen får verdenspremiere under bilutstillingen i Genève den 3. mars. Som første RS modell blir den ladbar.

20 år etter at den første OCTAVIA RS startet suksesshistorien, åpner nå ŠKODA OCTAVIA RS iV et helt nytt kapittel. Nye OCTAVIA RS iV med plug-in hybriddrivlinje får en systemeffekt på 245 hk (180 kW). Samtidig gjør redusert forbruk og lavere CO2-utslipp den mer bærekraftig.

Designskissene viser OCTAVIA RS iV som coupeaktig sedan og som dynamisk stasjonsvogn. Spesielt iøynefallende er den sorte ŠKODA-grillen og de store, sportslige luftinntakene i frontfangeren. Store lettmetallhjul, diffusorer foran og bak, samt spoiler på bakluken eller taket (stasjonsvogn), forsterker den visuelle dynamikken til OCTAVIA RS iV.

Sorte, RS-typiske detaljer understreker det dynamiske designspråket til ŠKODAs bestselger. I forhold til forgjengeren er den blitt noe større, men de elegante proporsjonene er beholdt. En ladbar hybriddrivlinje gjør at familievennlighet og praktiske egenskaper forenes med sportslighet og bærekraft på en helt ny måte.

Neste generasjon ŠKODA OCTAVIA i 2020

Neste generasjon av ŠKODAs bestselger lanseres i løpet av 2020 og kommer med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid.

Siste nytt