ŠKODA sikkerhet

Vi i ŠKODA gjør alt vi kan for at du skal være trygg på veien. Ikke bare har bilene våre det mest avanserte utstyret som både aktivt forhindrer ulykker og beskytter fører og passasjerer hvis det skulle skje en ulykke, men vi ønsker også å vise deg hvordan du selv også kan bidra til din egen sikkerhet.

5-STJERNER TIL MODELLENE VÅRE

Fruktene av innsatsen vår gjenspeiles i de fem av fem mulige stjernene modellene våre har fått i Euro NCAP-kollisjonstester.

SIKKERHETSFUNKSJONER I MODELLENE VÅRE

Oversikten under viser alle sikkerhetsfunksjonene i en ŠKODA, fra avanserte førerassistentsystemer, beskyttelse av barn om bord og et sammendrag av sikkerhetsutstyret i hver av modellene våre.

SIKKERHETSSYSTEMER

Kjørefeltassistent

Trafikkskiltgjenkjenning

Tretthetsvarsling

FØRERASSISTENT-SYSTEMER

Bli kjent med alle fordelene på vår interaktive nettside.

AVANSERTE STABILISERINGSSYSTEMER

EKSTRA VEIGREP MED FIREHJULSTREKK

Utvalgte ŠKODA-modeller kan leveres med avansert firehjulsdrift, noe som garanterer optimal kjøredynamikk og aktiv sikkerhet på høyeste nivå under alle forhold, også på underlag som er vått eller dekt av snø. Se hvilke modeller som tilbyr firehjulsdrift, og les mer om hvordan det fungerer.

KOLLISJONSPUTER

Kollisjonsputene skal sammen med sikkerhetsbeltene forhindre at passasjerene kommer i kontakt med harde deler av bilen, eller i det minste redusere konsekvensene hvis dette skjer.

BESKYTTELSE AV BARN

Alle foreldre vil insistere på at det aller viktigste er å beskytte de minste passasjerene som ikke har nytte av vanlig bilbelte. Det er vi helt enige i, så i alle ŠKODA-modeller finner du nyttige sikkerhetsfunksjoner som gir god beskyttelse av de minste.

SIKKERHETSTILBEHØR

Utvalget fra ŠKODA originaltilbehør omfatter påbudt sikkerhetsutstyr og utstyr som vil være uvurderlig hvis det uventede først skulle skje. Du finner hele utvalget av tilbehør hos våre forhandlere.

Refleksvest

Varseltrekant

Slepetau

SIKKERHETSFUNKSJONER PER MODELL

Her følger et kort sammendrag av hvilke sikkerhetsfunksjoner som leveres til hver enkelt ŠKODA-modell.