Interiøret i elektriske ŠKODA VISION iV

20. února 2019
Konseptbilen er ŠKODAs første elbil bygget på MEB-plattformen og har verdenspremiere på bilutstillingen i Geneve 5. - 17. mars 2019.

Nytt innovativt interiør

Interiørskissene av den nye, helelektriske konseptbilen ŠKODA VISION iV gir et innblikk i ŠKODAs første bil bygget på Volkswagens MEB-plattform (Modular Electric Drive Kit). Den tradisjonelle senterkonsollen er ikke lenger nødvendig, og designerne hos ŠKODA har brukt de nye mulighetene som kommer med MEB-plattformen til å lage et ekstra romslig og kreativt interiør.

Den nye utformingen av midtkonsollen gir god lagringsplass mellom førersetet og passasjersetet. I tillegg kan to mobiler både koble seg til infotainment-systemet og lade trådløst i midtkonsollen samtidig. Instrumentpanelet består av to nivåer som har linjer og dekorative sømmer som er inspirert av bilens front. Det store, frittstående skjermen gir et inntrykk av at den flyter oppå instrumentpanelet. Foran skjermen er det også en hendel som gjør det enkelt å operere berøringsskjermen. Rattet har også fått et nytt design med kun to eiker og ŠKODA-logoen er erstattet med ŠKODA skrevet i store blokkbokstaver.

Konseptbilen ŠKODA VISION iV har verdenspremiere på bilutstillingen i Geneve 5.-17. mars 2019

 

 

Elektrisk fremtid

VISION iV viser at ŠKODA tar enda et steg mot en elektrisk fremtid, og i løpet av de neste årene skal selskapet investere om lag to milliarder euro i alternativ drivlinjeteknologi og nye mobilitetsløsninger. Innen 2020 skal ŠKODA lansere 10 modeller med elektrisk drivlinje.

Siste nytt