ŠKODA elbiler

ŠKODA elbiler

28. 1. 2019

ŠKODA satser stort på elektrisk mobilitet og både første elbil og første plug-in-hybrid (PHEV) lanseres i 2019. Frem i mot 2025 skal ŠKODA lansere totalt 10 elektriske modeller i ulike segmenter.

Biler bygget rundt dine behov

Biler fra ŠKODA er aldri eksperimenter. Det gjelder også for våre elektriske modeller. Du skal forvente pålitelige, trygge og teknologisk avanserte produkter til en god pris.


ŠKODAs signaturegenskaper som klasseledende plass og smarte "Simply Clever"-løsninger er en selvfølge. Du skal ha komfort til hytta med 4x4 firehjulstrekk og samtidig ha et uanstrengt forhold til lading med lang rekkevidde. En elektrisk ŠKODA skal kunne dekke alle dine bilbehov.

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om ŠKODAs elektriske modeller. 

ŠKODA SUPERB iV - Ladbar hybrid

ŠKODA SUPERB iV - Plug-in hybrid er første bil med elektrisk teknologi fra ŠKODA. Modellen kombinerer ren elektrisk drift for daglig kjøring med hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre turene. SUPERB iV har en rekkevidde på inntil 55km (WLTP) på ren elektrisitet.

ŠKODA VISION iV

Konseptbilen ŠKODA VISION iV gir et hint om hvordan ŠKODAs første helelektriske familie-SUV kan komme til å se ut. Den endelige produksjonsmodellen basert på konseptet vil bli tilgjengelig med 4x4 firehjulstrekk, en rekkevidde på inntil 500 kilometer (WLTP) og ha mulighet for hengerfeste.

Lansering: 2020.

ŠKODA CITIGOe iV

ŠKODAs første elbil - ŠKODA CITIGOe iV - er en praktisk og smart fireseters bybil med rekkevidde på opptil 260 km (WLTP).

Siste nyheter

Alle nyheter