Last ned aktuelle apper fra ŠKODA til smarttelefonen din og få en rekke nye funksjoner og tilgang til eksklusivt innhold. Sjekk drivstoffnivået, start parkeringsvarmeren eller se statistikk over kjøreturene dine.

VÅRE APPER:

MyŠKODA

Med MyŠKODA-appen kan du enkelt styre bilens ŠKODA Connect-tjenester fra din smarttelefon. Avhengig av bilens utstyr kan du starte parkeringsvarmer, følge med på forbruk, servicebehov, kontrollere lading for elbil m.m.

POWERPASS APP

Powerpass er en praktisk alt-i-ett-lade-app for ŠKODA-kunder. Appen hjelper deg med både offentlig og hjemmelading, og gir deg oversikt over ladestasjoner.

ŠKODA Media Command

Media Command gjør det mulig å styre funksjoner i infotainmentsystemet fra et nettbrett eller en smarttelefon i baksetet. Du kan spille av medieinnhold, se bildata og informasjon om interessante steder og bruke navigasjonsfunksjoner.

ŠKODA Move&Fun

Bruk smarttelefonen din som et multiverktøy i ŠKODA CITIGO: Appen Move&Fun lar deg lytte til musikk, styre radioen og bruke navigasjonsfunksjoner offline. Drivstofforbruk, rekkevidde og kjølevæsketemperatur vises på et multifunksjonsdisplay.

TOUR DE FRANCE, presented by ŠKODA

Denne smarte appen er et must for alle sykkelentusiaster. Den holder deg løpende oppdatert om hva som skjer i løpet. Du får resultatlister og oppdateringer om utviklingen i løpet minutt for minutt, GPS-sporing i sanntid, syklistprofiler og mye mer.

IIHF powered by ŠKODA

Følg kampen med live-oppdateringer, scoringsvarsling og kampstatistikk. Hei på laget ditt sammen med andre i sosiale medier eller ta en titt på spillerkortet til dine favorittspillere.

La Vuelta, presented by ŠKODA

Last ned den offisielle appen for smarttelefoner og nettbrett for siste nytt om løpet, se avstandene på etappekartet og etappeprofiler live og resultatene etter hver etappe.

Siste nytt