Last ned aktuelle apper fra ŠKODA til smarttelefonen din og få en rekke nye funksjoner og tilgang til eksklusivt innhold. Sjekk drivstoffnivået, start parkeringsvarmeren eller se statistikk over kjøreturene dine. Du kan også laste ned spill og underholdningsapper for både små og store.

VÅRE APPER:

ŠKODA Connect

Med ŠKODA Connect-appen har du alltid full kontroll. Få tilgang til alle nødvendige funksjoner i bilen fra smarttelefonen hvor som helst og når som helst. Tilgang til funksjonene forutsetter følgende ŠKODA Connect-pakke: Infotainment Online eller Care Connect.

ŠKODA OneApp

OneApp gir deg tilgang til mange nyttige tjenester. Med OneApp kan du enkelt se bilens status og kjøredata, og du kan også bruke den som multimedieverktøy eller til å navigere.

ŠKODA Media Command

Media Command gjør det mulig å styre funksjoner i infotainmentsystemet fra et nettbrett eller en smarttelefon i baksetet. Du kan spille av medieinnhold, se bildata og informasjon om interessante steder og bruke navigasjonsfunksjoner.

MyŠKODA

MyŠKODA-appen gjør hverdagen enklere både i og utenfor bilen. Du kan få en digital versjon av bilens instruksjonsbok og en rekke instruksjonsvideoer, du kan knytte appen til din foretrukne forhandler, og du kan få hjelp av en personlig assistent, slik at du alltid kommer tidsnok.

ŠKODA Move&Fun

Bruk smarttelefonen din som et multiverktøy i ŠKODA CITIGO: Appen Move&Fun lar deg lytte til musikk, styre radioen og bruke navigasjonsfunksjoner offline. Drivstofforbruk, rekkevidde og kjølevæsketemperatur vises på et multifunksjonsdisplay.

TOUR DE FRANCE, presented by ŠKODA

Denne smarte appen er et must for alle sykkelentusiaster. Den holder deg løpende oppdatert om hva som skjer i løpet. Du får resultatlister og oppdateringer om utviklingen i løpet minutt for minutt, GPS-sporing i sanntid, syklistprofiler og mye mer.

IIHF powered by ŠKODA

Følg kampen med live-oppdateringer, scoringsvarsling og kampstatistikk. Hei på laget ditt sammen med andre i sosiale medier eller ta en titt på spillerkortet til dine favorittspillere.

La Vuelta, presented by ŠKODA

Last ned den offisielle appen for smarttelefoner og nettbrett for siste nytt om løpet, se avstandene på etappekartet og etappeprofiler live og resultatene etter hver etappe.

ŠKODA Unblocker

ŠKODA Unblocker er et utfordrende spill for både barn og voksne. Du er i en labyrint med biler og må finne en vei ut. Men først må du bli kvitt alle de andre hindringene.

ŠKODA AR

Utforsk ŠKODA KAROQ på kjøkkenbordet eller foran huset med denne nye, fascinerende teknologien. Velg farger og felger, og ta en titt inn i kupeen.

ŠKODA KAROQ VR

Med vår VR-app kan du utforske ŠKODA KAROQ når og hvor du vil. Vi teleporterer deg til ulike omgivelser og gir deg en unik opplevelse av bilen.

Siste nytt