Last ned aktuelle apper fra Škoda til smarttelefonen din og få en rekke nye funksjoner og tilgang til eksklusivt innhold. Sjekk drivstoffnivået, start parkeringsvarmeren eller se statistikk over kjøreturene dine.

MyŠkoda

For Enyaq

Med MyŠkoda-appen kan du enkelt styre bilens Škoda Connect-tjenester fra telefonen din. Avhengig av bilens utstyr kan du f.eks. starte parkeringsvarmer, følge med på forbruk, servicebehov, kontrollere lading for elbil m.m.

MyŠkoda Essentials

For øvrige modeller med Škoda Connect

Få tilgang til bilen din fra hvor som helst og når som helst via telefonen din. Du kan for eksempel vise bilens parkeringspossisjon, kontrollere tilleggsvarme eller sjekke om bilen er låst og alle vinduer er lukket. MyŠkoda Essentials er for alle biler med Škoda Connect tjenester - bortsett fra Enyaq iV som har en helt egen app (MyŠkoda)

Powerpass app

Powerpass er en praktisk alt-i-ett-lade-app for Škoda-kunder. Appen hjelper deg med både offentlig og hjemmelading, og gir deg oversikt over ladestasjoner.

Tour de France, presented by Škoda

Denne smarte appen er et must for alle sykkelentusiaster. Den holder deg løpende oppdatert om hva som skjer i løpet. Du får resultatlister og oppdateringer om utviklingen i løpet minutt for minutt, GPS-sporing i sanntid, syklistprofiler og mye mer.

La Vuelta, presented by Škoda

Last ned den offisielle appen for smarttelefoner og nettbrett for siste nytt om løpet, se avstandene på etappekartet og etappeprofiler live og resultatene etter hver etappe.

Siste nytt