Verdenspremiere for nye elektriske ŠKODA ENYAQ COUPE iV

28. ledna 2022

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV er på vei! Følg verdenspremieren for ŠKODAs nye elektriske SUV LIVE her på denne siden mandag 31. januar fra kl. 16.00.

FØLG LIVE-SENDINGEN:

- Vår neste fullelektriske modell leverer på alt du forventer av ŠKODA, og har alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder. Rekkevidden, plassen, teknologien, i tillegg til et design som vekker følelser, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.

I likhet med bestselgeren, og ŠKODAs først elbil, ENYAQ iV er også COUPÉ iV bygget på Volkswagen-konsernets elektriske MEB-plattform. Det elegante coupé-designet bidrar til enda bedre luftmotstand for ŠKODAs kommende elbil-nyhet. Den såkalte luftmotstandskoeffisient er så lav som 0.234, noe som er ledende i segmentet.

På designskissene og de første glimtene av bilen som slippes nå, ser man hvordan taklinjen skår bakover til en skarp hekk. I tillegg til en luftmotstand som skjerper konkurransen i sitt segment, får vi også glimt av ENYAQ COUPÉ iVs Crystal Face, med 131 LED-pærer som lyssetter den distinkte ŠKODA-grillen.

- Fornuften og de smarte, praktiske egenskapene man alltid forventer av en ŠKODA lar seg forene med følelser og det enda mer emosjonelle designet vi ser på COUPÉ iV. Vi som har fått se hele den ferdige utgaven av bilen kan ikke annet enn å glede oss til nyåret, sier Meiner.

Verdenspremieren for ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV er 31. januar 2022, og den norske importøren melder allerede om stor interesse i Norge.

- Mange lot seg bergta av coupé-designet på konseptbilen VISION iV, og det designet kommer nå til markedet i den produksjonsklare elbilen vi lanserer rett over nyttår, sier Meiner.

 

Vil du vite mer om ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV?

Som en oppfølger til suksessen ŠKODA ENYAQ iV, lanserer nå ŠKODA en ny karosserivariant av den elektriske SUV-en.

Siste nytt