ŠKODA KODIAQ L&K

15. února 2018
Toppversjonen (L&K) av ŠKODAs største SUV vises frem for første gang på bilutstillingen i Geneve. Eksklusive designdetaljer og økt komfort kjennetegner modellen.

KODIAQ L&K er modellens toppversjon, og er oppkalt etter ŠKODAs to grunnleggere Laurin og Klement. Det betyr mye mere utstyr og topp komfort som standard. Det inkluderer bl.a. 19" lettmetallfelger, LED-lykter foran, elektrisk justerbart førersete med minnefunksjon, elektrisk bakluke og skinnseter. I tillegg får L&K-versjonen en rekke praktiske og komfortable detaljer som skiller den fra de øvrige modellene. Standardutstyret inkluderer også siste versjon ŠKODA Connect og underholdningssystemet CANTON sound system med 10 høyttalere og 550 W forsterker.

Motorer
ŠKODA KODIAQ L&K presenteres med to nye TSI bensinmotorer. Den minste bensinmotoren er en 1.5-liter TSI-motor med 150 hk, samtidig som 2.0 TSI-motoren får øket effekten fra 180 til 190 hk. Begge motorene er utstyrt med partikkelfilter for redusert utslipp. TSI bensinmotorene og TDI-motoren med 150 hk tilbys også med en oppgradert 7-trinns DSG automatgirkasse. Utgavene med 190 hk TDI og 190 hk TSI får 4x4 som standard, mens de to minste motorene kan leveres med 4x4 mot et pristillegg. 4x4 versjonene tilbys også med adaptivt understell (DCC) for mer sportslig og komfortabel kjøring.

ŠKODA KODIAQ L&K forventes å være i Norge mot slutten av 2018.


Siste nytt