ŠKODA fortsetter som sponsor av Tour de France

6. března 2019
ŠKODA har vært stolt sponsor av verdens mest kjente sykkelritt, Tour de France, i over 15 år, og nå har bilmerket signert en ny avtale som forlenger samarbeidet helt frem til 2023.

ŠKODA har signert en ny avtale med Amaury Sport Organization (A.S.O.), arrangør av Tour de France, som forlenger samarbeidet helt frem til 2023.

Avtalen ble signert av styreleder og sjef i ŠKODA, Bernhard Maier, styremedlem for salg og markedsføring i ŠKODA, Alain Favey, president i A.S.O., Jean-Étienne Amaury og av Tor de France-direktør, Christian Prudhomme. Den nye avtalen inkluderer ikke bare Tour de France, men også andre store sykkelritt.

- ŠKODA og sykling går hånd i hånd. Forlengelsen av avtalen og vårt lange partnerskap med Tour de France-arrangør A.S.O., viser hvor viktig sykkelsporten er for ŠKODA, og det å større verdens største sykkelritt, Tour de France, og andre kjente sykkelritt er et uttrykk for vår 124 år lange tradisjon. Vi startet tross alt med produksjon av sykler, helt tilbake i desember 1895, sier styremedlem Alain Favey.

Lidenskap for sykling siden 1895

Visste du at ŠKODAs over 120 år lange historie startet med sykler? Selskapets to grunnleggere Vaclav Laurin och Vaclav Klement begynte med produksjon og salg av sykler i hjembyen Mlada Boleslav i Tsjekkia i 1895.

Siste nytt