ŠKODA FABIA i ny og forbedret utgave

8. února 2018
Den populære småbilen har gjennomgått en oppgradering både når det gjelder design, motorprogram og utstyr. Bilen vil bli vist frem på bilutstillingen i Geneve mars 2018.

Oppgradert ŠKODA FABIA leveres som tidligere i to utgaver, som 5-dørs kombi og stasjonsvogn. I tillegg til nytt utvendig design, har også interiøret fått en oppgradering. FABIA utstyres med siste versjon infotainment-system inkludert DAB+ radio og 6,5’’ skjerm som standard.

De nye LED hovedlysene foran og bak gir bilen et moderne uttrykk i tråd med ŠKODAs nye designspråk. FABIA leveres også med nytt felgprogram som inkluderer lettmetallfelger opptil 18 tommer.

Motorprogrammet består av to økonomiske og effektive bensinmotorer. Den 3-sylindrede 1,0- liters motoren er på enten 95 hk eller 110 hk og leveres med TSI-teknologi som inkluder turbo og direkte innsprøyting. Begge TSI-motorene er i tillegg utstyrt med partikkel-filter for redusert utslipp. Toppmotoriseringen på 110 hk kan dessuten leveres valgfritt med manuell girkasse eller DSG automatgirkasse.

ŠKODA FABIA tilbys med flere nye førerassistent-systemer for økt komfort og sikkerhet. Det inkluderer blindsone-varsler som varsler om andre kjøretøy i blindsonen, «Rear Traffic Alert» som varsler fører om hindringer blant annet ved rygging og ikke minst fjernlys-assistent som automatisk endrer fra fjernlys til normal lys ved møtende kjøretøy.

Det nye infotainment systemet leveres med en 6,5 tommer skjerm hvor fører kan styre alle funksjoner og online-tjenester fra ŠKODA Connect. Velger du «Amundsen» navigasjonssystemet, får du også online Trafikk-Informasjon. SmartLink+ sørger for enkel betjening av Apple CarPlay, MirrorLink og SmartGate.

ŠKODA er kjent for praktiske løsninger som forenkler hverdagen for kundene. FABIA er selvfølgelig ikke noe unntak når det gjelder «Simply Clever» løsninger. Den praktiske isskrapen i tanklokket, har blitt ytterligere forbedret med en måler for dekkmønsterdybde. FABIA kan også leveres med USB-porter i baksetet for øket komfort og en praktisk portabel LED lykt i bagasjerommet på FABIA stasjonsvogn.

Oppgradert ŠKODA FABIA kommer til Norge i løpet av høsten.

Siste nytt