Nye ŠKODA SUPERB SCOUT

24. května 2019
For første gang blir også ŠKODAs toppmodell tilgjengelig i SCOUT-utgave. Firehjulstrekk, økt bakkeklaring, og tøffe offroad-detaljer gjør den perfekt for norske forhold.

Nye SUPERB SCOUT kommer med «RoughRoad»-pakke som standard, som inneholder beskyttelsesplater under motoren og andre sentrale deler, og øker bakkeklaringen med 15 mm. Dette får støtte av et eget «Off-Road»-modus og «Dynamic Chassis Control» som begge blir tilgjengelig som ekstrautstyr.

Motoralternativene for SCOUT-utgaven blir bare de sterkeste motorene. 2,0 TDI-motoren yter 190 hk og 400 Nm dreiemoment. Den har SCR-katalysator, AdBlue-injeksjon og dieselpartikkelfilter. Dermed oppfyller den Euro 6d-TEMP-kravene. 2,0 TSI yter 272 hk, og har et maksimalt dreiemoment på 350 Nm. Begge utgavene kommer med en syvtrinns DSG-automatgirkasse.

Som ŠKODAs andre SCOUT-modeller, har også nye SUPERB SCOUT en slående offroadfremtoning. Nye støtfangere foran og bak, og plastbeskyttere over hjulbuene, kanalene og nedre del av dørene er de tydeligste kjennemerkene.


Vi forventer å ha priser klare og kunne åpne for bestilling av nye oppdaterte ŠKODA SUPERB SCOUT i løpet av første halvdel av juni 2019.

 

Siste nytt