Første video og skisser av interiøret i ŠKODA VISION RS

6. září 2018
Interiøret i konseptbilen ŠKODA VISION RS kombinerer sportslighet og bærekraft med innovativ teknologi og "Simply Clever"-løsninger. Modellen har premierevisning på bilutstillingen i Paris oktober 2018.

ŠKODA VISION RS hinter om designet på ŠKODAs kommende RS-modeller.
Nye designskisser og en eksklusiv video gir et førsteinntrykk av konseptbilens innovative interiør før sløret løftes av på Paris Motor Show i oktober.

Videoklippet inviterer publikum med inn i et av ŠKODAs design-studioer i den tsjekkiske hovedstaden - ikke langt fra presidentpalasset og Karlsbroen. Det eksklusive klippet viser en av ŠKODAs designere som med stødig hånd skisserer et sportslig, men også romslig interiør, med tilsynelatende «flytende» seter, karbon og krystallglass, slående lyseffekter og stilige referanser til motorsportverdenen.

Krystallglass, karbon og referanser til motorsport
Det langstrakte instrumentpanelet med karbonelementer henter opp de symmetriske konturene fra den store radiatorgrillen. Dekoret på VISION RS består av håndlagede og spesialskårede krystaller fra den anerkjente, tsjekkiske krystallglassprodusenten Lasvit. Instrumentpanelet har også en spesial-designet RS-animasjon som er lyssatt med lyseffekter som samhandler med infotainment-systemets berøringsskjermer.

Midtkonsolen på VISION RS har et futuristisk, nett-liknende design med integrert «shift-by-wire» DSG-girkasse, som i sin helhet er laget i karbon. Både dørpanel og seter fungerer også som dekorative elementer i høyteknologiske materialer som gir en direkte kobling til racing og motorsport. De spesielle sløyfeformede dørhåndtakene spiller også på motorsporthistorien, og oppbevaringsrommene med gummistrikker er rett og slett «Simply Clever».

I tillegg til en sportslig fremtoning, er bærekraft et nøkkelaspekt for ŠKODA VISION RS – for eksempel er alt karbonfiberet som brukes i produksjonen laget av 100% resirkulert polyester.

Siste nytt