Vinneren av Farmen på TV2 mottar en ENYAQ iV

October 7, 2021

Å reise tilbake i tid kan by på utfordringer. Men kløkt og samarbeid har tatt mennesker langt til alle tider. Vi ønsker deltakerne høstens utgave av Farmen lykke til!

Vinneren av Farmen på TV2 mottar en helelektrisk ENYAQ iV 80X – det mest moderne ŠKODA kan by på i 2021. Den er designet på en helt ny elbilplattform, er romslig med god plass, og har en rekke smarte løsninger i god ŠKODA tradisjon.

ŠKODA ENYAQ iV har en startpris på 353.600,- norske kroner i nåtidens valuta, og kan ta deg ca. 460 landmil, eller opptil 528 km som vi sier i dag.

Eller er du mest nysgjerrig på vinnerbilen i høstens Farmen sesong, og og er ute etter inspirasjon til å bygge en topputstyrt, ENYAQ iV med firehjulstrekk?

Bilen vinneren vil motta er en ENYAQ iV80X, i fargen Black Magic Perle, med Ecosuite interiør. Denne utgaven er allerede godt utstyrt som standard. Bilen har i tillegg: Komfortpakke pluss, Førerpakke sport, 21’’ Betria felger, Bagasjeromspakke, Familiepakke, Infotainment pakke, Parkeringspakke pluss, Panoramatak, Elektrisk nedfellbart hengerfeste, og Delingsnett.

Bilen har en totalverdi på kr 593.980,-
Den elektrisk rekkevidden er 471 Km (WLTP) og med et forbruk blandet kjøring på 18,47 kWh/100km.

Farmen ser du på TV2 og TV2 Play frem til slutten av november.