ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE: Dynamisk og sportslig

16. února 2021
Senket understell, opptil 21-tommers felger og sorte detaljer setter særpreg, både innvendig og utvendig.
  • Senket understell, opptil 21-tommers felger og sorte detaljer setter særpreg, både innvendig og utvendig
  • Tilgjengelig med tre drivlinjer og rekkevidde på opptil 520


ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE iV får en selvsikker fremtoning. Utvendig gjenkjennes SPORTLINE på sorte detaljer, lavere sportsunderstell og 20- eller 21-tommer store hjul. I tillegg får SPORTLINE robuste sideskjørt lakkert i bilen farge, en diffusor integrert i den bakre støtfangeren, og LED-Matrix-lys som standard.

Innvendig løfter ŠKODA det nye interiørkonseptet i ENYAQ ytterligere i SPORTLINE. Sportssetene har integrerte hodestøtter, og multifunksjonsrattet er et sportsratt med tre eiker. Designerne har også utviklet en modellspesifikk «Design Selection» til SPORTLINE. Her er setetrekk og taktrekk sorte, mens dashbordet er trukket i sort kunstskinn med grå kontrastsømmer og detaljer i karbondesign.

To av drivlinjene i nye ENYAQ iV blir tilgjengelig som SPORTLINE.

ENYAQ iV 80 med 180 kW (204 hk) er utstyrt med et batteri på 77 kWh (netto), og får med den en rekkevidde på inntil 520 km.

Det største batteriet brukes også i ENYAQ iV SPORTLINE 80X. Her gir to elektriske motorer firehjulsdrift. Samlet ytelse er hele 195 kW (265 hk), med 425 Nm som maksimalt dreiemoment. Denne utgaven får en rekkevidde på opptil 500 km (WLTP).

Uansett to- eller firehjulsdrift, gir de kraftfulle elektriske motorene ŠKODA ENYAQ iV utmerkede dynamiske egenskaper med maksimalt dreiemoment med en gang du trykker på gasspedalen. Dette kommer spesielt til sin rett som SPORTLINE, siden denne modellen også har et sportsunderstell som er senket 15 mm foran og 10 mm bak.

SPORTLINE-utgavene av ENYAQ blir også produsert ved ŠKODAs hovedfabrikk i Mladá Boleslav. Dette er det eneste produksjonsstedet for biler basert på Volkswagengruppens MEB-plattform i Europa utenfor Tyskland.


Når det åpner for salg av ENYAQ iV SPORTLINE for det norske markedet blir klart i løpet av våren.

Vil du vite mer om ŠKODA ENYAQ iV?

Vår elektrisk familie-SUV har en rekkevidde på inntil 528km, bagasjerom på 585 liter og mulighet for 4x4 firehjulstrekk.

Siste nytt