ŠKODA KAROQ SCOUT - Fullt utstyrt for offroadkjøring

1. srpna 2018
Det nyeste medlemmet av SCOUT-familien med firehjulsdrift som standard, har verdenspremiere på bilutstillingen i Paris i oktober 2018.

ŠKODA KAROQ passer like godt i storbyen som i tøffere terreng. Akkurat som OCTAVIA SCOUT og KODIAQ SCOUT har det nyeste tilskuddet til SCOUT-familien 4x4-firehjulstrekk som standard. Det kraftfulle designet understreker modellens offroadpotensial, og med ekstra understellsbeskyttelse er ŠKODA KAROQ SCOUT fullt forberedt for krevende turer der asfalten slutter.

Effektive, kraftige motorer med firehjulsdrift
ŠKODA tilbyr tre motoralternativer for KAROQ SCOUT. En bensinmotor og to dieselmotorer:
1.5 TSI 150 hk med 7-trinns DSG automatgir, 2.0 TDI 150 hk med enten 6-trinns manuelt gir eller 7-trinns DSG automatgir og 2.0 TDI 190 hk med 7-trinns DSG automatgir.


Robuste elementer fremhever offroad-stilen
ŠKODA KAROQ SCOUT har et robust utseende med karosserielementer i krom og sølv, beskyttelseslister rundt hjulbuene og polerte 18-tommers Braga-lettmetallfelger i antrasitt. 19-tommers Crater-lettmetallfelger i antrasitt tilbys som ekstrautstyr. Mørke vinduer og SCOUT-logoer på frontskjermene setter prikken over i-en på det kraftfulle utseendet.


På innsiden har setene fått nydesignede trekk med kontrastsømmer i sort og brunt. Alle setene er brodert med SCOUT-logoen. Multifunksjonsrattet i skinn, pedalene med elementer av rustfritt stål og LED-pakke med kupébelysning gjør det tøffe uttrykket komplett.


Digitalt instrumentpanel og andre smarte funksjoner
Føreren kan enkelt tilpasse det digitale instrumentpanelet etter egne behov via ulike visningsvalg. Valg av kjøremodus har en egen offroad-innstilling. Med ŠKODA Connect-tjenester som standard er bilen alltid på nett og sørger for en trygg og effektiv kjøretur. Om et trafikkuhell skulle inntreffe kan bilen selv melde fra til en nødsentral.


ŠKODA KAROQ SCOUT vil bli vist frem for publikum for første gang på bilmessen i Paris i oktober 2018.ŠKODA KAROQ

Allsidig og fleksibel kompakt-SUV.

Siste nytt