Hvilken stasjonsvogn passer best?

Škoda tilbyr to ulike stasjonsvognmodeller-modeller som alle kan bestilles i utstyrsversjoner tilpasset ditt behov. Octavia Stasjonsvogn og Superb Stasjonsvogn. Begge modellene har svært god plass, romslig bagasjerom og kan bestilles med 4x4 firehjulstrekk.

Octavia Stasjonsvogn

Familiefavoritt og Norges mest solgte stasjonsvogn gjennom flere år.

Škoda Octavia Stasjonsvogn er den perfekte følgesvenn for de som søker en praktisk, men stilfull bil. Med et moderne design og innovative funksjoner som adaptive cruise control og parkeringsassistent, setter Octavia en ny standard for hva man kan forvente av en stasjonsvogn. Bagasjerom-størrelse: 640 liter.

Superb Stasjonsvogn

Plassmesteren. Klasseledende plass og bagasjerom.

Med Škoda Superb Stasjonsvogn får du en høyere grad av luksus. Elegant design møter praktisk funksjonalitet, som gjør Superb til et førsteklasses valg for de som ønsker komfort og stil på veien. Bagasjerom-størrelse: 660 liter.

Ny elektrisk stasjonsvogn i 2026

Elektrisk alternativ til Octavia

Škoda planlegger å lansere en helt ny elektrisk stasjonsvogn i 2026. Bilen vil bli ca. 4.6 meter lang og skal være et elektrisk alternativ til bestselgeren Octavia.

Hva er en stasjonsvogn?

En stasjonsvogn er en biltype som takket være karosseriformen vanligvis har større lasteromsvolum enn en sedan eller kupé. Dette får den ved at taket ofte har full høyde fra kupeen og bakover i bilens lengde. Ved å legge ned bakerste seterad får man i tillegg ekstra plass som gjør det enkelt å transportere lengre/større last.

Stasjonsvognen har en rik historie som går tilbake til midten av 1900-tallet, og er kjent for romslighet og fleksibilitet. Helt siden Škoda lanserte Octavia stasjonsvogn for første gang i 1961, har biltypen vært en av de viktigste bidragsyterne til merkets suksess.

Med en uslåelig kombinasjon av praktiske egenskaper, komfort og mye plass, er biltypen perfekt for mange barnefamilier. Škoda fortsetter stadig å lansere nye stasjonsvogn-modeller og i 2026 planlegges for første gang en ny helelektrisk modell.

Fordeler med Škoda Stasjonsvogn

Škoda stasjonsvog er den perfekte bilen for mange aktive familier takket være romslig interiør, fleksible setealternativer og generøs bagasjeplass. Disse bilene er designet for å håndtere alt fra daglige ærender til helgeturer, med nok plass til både passasjerer og bagasje.

På jakt etter en annen biltype?

Hvis det ikke er en stasjonsvogn du er ute etter, kan du også utforske vårt utvalg av robuste og romslige SUV-er.