Vinterpakken til ŠKODA gjør sommeren bedre

1. května 2019
Med Vinterpakken til ŠKODA får man en behagelig bilopplevelse på vinteren, men ikke glem at den er like kjekk på sommeren.

ŠKODAs slagord er «Simply Clever» – eller «rett og slett smart» på godt norsk. Det tsjekkiske bilmerket er eid av tyske Volkswagen, og kombinerer det beste fra to verdener: nyvinninger og smarte løsninger med tysk kvalitet i bunnen.


Med god plass, sikkerhet og gunstig pris har ŠKODA blitt en favoritt blant norske bileiere.


«Vinterpakke» er en utstyrspakke som følger med gratis på flere nybilkjøp fra ŠKODA. Navnet er ikke helt dekkende, for denne utstyrspakken er ikke utelukkende for minusgrader og frost. Den er like kjekk på sommer, vår, høst og vinter. Rett og slett en helårspakke.

Like god varm som kald

«Helårspakken» følger med på OCTAVIA, SUPERB, SUV-en KODIAQ eller den kompakte SUV-en KAROQ som bestilles før 31. august 2019. Utstyrspakken er kostnadsfri på alle modellene, og har varierer noe fra modell til modell.


Se oversikt her.


Etter en lang dag på stranda, der bilen har stått i steikende solskinn, blir kupéen en sauna på fire hjul. Med parkeringsvarmeren kan man sørge for ventilering i kupeen før følget setter seg i bilen. Dette vil hjelpe med sirkulasjon av luft i bilen, og sørger for frisk luft før avreise.


Når barna (og voksne) er ferdigbadet kan du altså skru på ventileringsfunksjonen mens man pakker sammen og trasker til bilen. Om man må en hastetur innom butikken på hytta kan sjåføren ankomme grillfesten uten å være gjennomvåt av svette.

Tastetrykk på mobilen

Med parkeringsvarmer blir det mulig for deg å sette på ventileringsfunksjonen med et tastetrykk på mobilen. Like kjekt, uansett om man vil ha en avkjølende tur på sommeren eller varm kjøreopplevelse på vinteren i din ŠKODA.


Parkeringsvarmeren er inkludert i alle modeller av OCTAVIA, SUPERB, KAROQ eller KODIAQ. I tillegg har alle disse modellene baksetevarmere.


På KODIAQ, som har navnet sitt fra en av verdens største bjørner, er det i tillegg et 3-sone Climatronic-system inkludert i Vinterpakken. Systemet gir deg full kontroll på air condition i skjermen på dashbordet.


På de fleste ŠKODA-modeller blir hanskerommet avkjølt under kjøring. Dette sørger for at drikkevarer holder seg kaldt, eller at sjokoladen holder seg i fast form.


 

Beskytt det mest verdifulle

Modellene får også med et delingsnett som kan brukes mellom bagasjerom og baksetet (på KODIAQ følger delingsnettet med på SPORTLINE). Nettet sørger for at bagasjen holder seg på plass – en trygg og nødvendig forsikring når bilen er pakket for sommer- og vinterferien


Ifølge NAF kan en gjenstand som veier tre kilo få en vekt på 90 kilo om man bråbremser i 50 km/t. Med høyere fart øker også vekten på gjenstanden. Det som skulle være en rask tur til butikken kan få et tragisk utfall om bagasjen ikke er godt sikret.


Den tsjekkiske bilprodusenten får også toppscore på modellene i Euro NCAP-kollisjonstester. Det betyr at alle som sitter i bilen er svært godt beskyttet. I tillegg finnes det flere sikkerhetsfunksjoner på ŠKODA-biler som sikrer at alle kommer frem trygt og behagelig.


ŠKODA er anerkjent som en plassmester og turkjempe, med mye plass.


I ŠKODA SUPERB finner man det største bagasjerommet i klassen på hele 660 liter, Octavia er bagasjerommet på 610 liter, og SUV-en Kodiaq har 720 liter.


Det er med andre ord rom for å pakke for hele familiens bilferie. Romslighet handler ikke bare om bagasjerommet, men også i baksetet og førersetet.


Under en svipptur rundt Maridalsvannet i Oslo viste SUPERB seg fra sin beste side: god oversikt, silkemyk på litt røffere veier, godt med albuerom og absurd god plass til barna i baksetet.


Om familien har tre barn er det ingen problem å få med minsten, mellomsten og eldstemann i baksetet uten å risikere at de ryker i tottene på hverandre.


Når vi nevner boltringsplass, er det også verdt å merke seg at KODIAQ kan fås som sjuseter.

Når den eneste redningen er ekstra batteri

En av landets mest solgte familiebiler er ŠKODA OCTAVIA, og med Vinterpakken får OCTAVIA-modellene med to ekstra USB-innganger i baksetet.


På lange bilturer, eller i kø på norske sommerveier, er muligheten til å lade iPad, telefoner eller andre elektroniske underholdningsdingser din venn i nøden.


Dette gjelder både voksne som alltid glemmer å lade, tenåringen som stirrer i telefonen gjennom hele bilturen og for småen som aldri blir lei av å spille det samme spillet om og om igjen.


Med ŠKODA Connect har man til enhver tid oversikt over bilens status og muligheter til å fjernstyre funksjoner fra mobilen. Rent livskvalitetsmessig er låsefunksjonen i appen ufattelig kjekk. Den lille angstfølelsen av å ha glemt å låse bilen kan sjekkes og ordnes i mobilen.


Vinterpakken er en forlengelse av Skodas praktiske løsning slik vi kjenner det: «Simply Clever».


En hendig tilleggspakke som følger med kostnadsfritt på alle nybilkjøp fra det tsjekkiske bilmerket. Man kan ikke tenke på bilkjøp uten å vurdere økonomi, og derfor har ŠKODA nå 1.99 prosent rente – uansett om du vil eie eller leie.


Les mer om vinterpakke her. Er du interessert i å prøvekjøre en ŠKODA? Book en prøvekjøring her.

Siste nytt