ŠKODA KAROQ i SPORTLINE-utgave

9. srpna 2018
Med KAROQ SPORTLINE presenterer ŠKODA enda en ny utgave av den populære kompakt-SUV-en. Modellen er ekstra sportslig både når det gjelder utseende og kjøreegenskaper.

Sportslig både på utsiden og innsiden
Dynamikken i ŠKODA KAROQ SPORTLINE er tydelig ved første øyekast. Sportsstøtfangere og eksklusive sorte 17 eller 18-tommers lettmetallfelger gir modellen et sportslig utseende. Frontskjermene med SPORTLINE-logo, den sorte grillen, de mørke vinduene bak og den sorte takrelingen setter prikken over i-en for modellens tøffe eksteriør.

På innsiden finner du sorte sportsseter med kontrastsømmer i sølv. Setene er trukket med trelags luftgjennomtrengelig Thermoflux-stoff som gir ekstra komfort for passasjerer, spesielt om sommeren. Multifunksjonssportsrattet er kledd med perforert sort skinn med sølvsømmer. Pedaler med elementer av rustfritt stål, sort taktrekk, sorte taksøyler og LED-pakke med ambient-kupébelysning gjør det sportslige interiøret komplett.

Modellen kan leveres med heldigitalt instrumentpanel som kommer med et eget visningsvalg unikt for SPORTLINE med hastighet og turteller i hovedfokus.

Motorer
ŠKODA tilbyr fire ulike motoralternativer for KAROQ SPORTLINE. To bensinmotorer og to dieselmotorer: Den kraftigste bensinmotoren (2,0 190 hk) Leveres kun til SPORTLINE-versjonen av KAROQ.

2,0 TSI 190 hk 7-trinns DSG (Aut.) 4x4
2,0 TDI 190 hk 7-trinns DSG (Aut.) 4x4

2,0 TDI 150 hk
2,0 TDI 150 hk 7 trinns DSG (Aut.) 4x4

1,5 TSI 150 hk
1,5 TSI 150 hk 7 trinns DSG (Aut.) 4x4


ŠKODA KAROQ SPORTLINE har premiere på bilutstillingen i Paris i oktober 2018.


ŠKODA KAROQ

Allsidig og fleksibel kompakt-SUV.

Siste nytt