Møt nye elektriske ŠKODA CITIGOe iV

23. května 2019
ŠKODAs første elbil - ŠKODA CITIGOe iV - er en praktisk og smart fireseters bybil med rekkevidde på opptil 260 km (WLTP)

ŠKODA CITIGOe iV er som skapt for moderne byer. Til tross for sin beskjedne størrelse (3 597 mm lang og 1 645 mm bred) har den smarte lille elbilen et romslig interiør for fire personer og et bagasjeromsvolum på 250 liter. Ved å felle ned baksetene øker man den totale bagasjeromsplassen til hele 923 liter.

Den forhjulsdrevne CITIGOe iV får en elektrisk motor som yter 61 kW. Maksimalt dreiemoment er 210 Nm, noe som er relativt høyt for denne typen kjøretøy – og dreimemomentet er tilgjengelig umiddelbart. En typisk forbikjøringsakselerasjon fra 60 km/h til 100 km/h gjøres på 7,6 sekunder, mens den klassiske sprinten fra 0 – 100 km/h tar 12,5 s. Toppfarten er 130 km/h.

Batterikapasiteten til ŠKODA CITIGOe iV er på 36,8 kWh, noe som gir en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden. Batteriet kan lades fra 0 til 80% på en time med 40 kW hurtiglader. Med en 7,2 kW veggmontert ladeboks blir ladetiden til 80% litt over fire timer, hvilket gir en fulladet bil hver morgen, om man lader over natten. Den helelektriske CITIGO-modellen skiller seg fra forbrenningsutgavene med en grill som er lakkert i bilens farge, og ny frontstøtfanger. Bilen får tåkelys og LED-kjørelys som standard. Interiøret er også revidert til iV-versjonen.

Forhåndsbestill din ŠKODA CITIGO-e iV

Sikre din prioritet i forhåndssalget nå.

Siste nytt