Her er prisene på elektriske ŠKODA CITIGOe iV

10. září 2019
ŠKODA understreker sin elektriske offensiv med lanseringen av prisene på elbilen ŠKODA CITIGOe iV.

Elektriske ŠKODA CITIGOe iV

  • To utstyrsnivåer
  • Ambition fra 176.000 kr eksl. frakt og levering.
  • Style fra 193.000 kr eksl. frakt og levering.
  • Salgsstart i løpet av september
  • Levering til kunder fra januar 2020


– Det er med stor glede at vi endelig kan offentliggjøre prisene på vår første elbil, ŠKODA CITIGOe iV – og vi er veldig fornøyde med startprisen på 176.000,- for Ambition-utgaven. Dette er virkelig mye bil for pengene. Dette er naturligvis bare starten på ŠKODAs elektriske offensiv, og det kommer mye spennende i løpet av det neste årene


CITIGOe iV er en praktisk, liten bybil med rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP, det er mer enn tilstrekkelig for en bil i denne klassen. Når prisen også er så god, er vi sikre på at dette er en bil som kommer til å slå godt an i det norske markedet, sier Thomas Meiner, Direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.


ŠKODA CITIGOe iV tilbys i to utgaver, Ambtion og Style, til henholdsvis 176.000 og 193.000 kroner. Til tross for sin beskjedne størrelse (3 597 mm lang og 1 645 mm bred) har den smarte lille elbilen et romslig interiør for fire personer og et bagasjeromsvolum på 250 liter. Legger man ned baksetene, øker den totale bagasjeromsplassen til hele 923 liter. CITIGOe iV har forhjulstrekk og den elektriske motoren yter 61 kW. Maksimalt dreiemoment er 210 Nm. Batterikapasiteten til ŠKODA CITIGOe iV er på 36,8 kWh, noe som gir en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden. Batteriet kan lades fra 0 til 80% på en time med 40 kW hurtiglader. Med en 7,2 kW veggmontert ladeboks, blir ladetiden til 80% litt over fire timer – hvilket gir en fulladet bil hver morgen, om man lader over natten.


SKODA CITIGOe iV er en bil for mange målgrupper. Ikke bare er den en perfekt by- og hverdagsbil for de små gjøremålene, den passer både som bil nummer en, to og tre i ulike husholdninger. Enkel og liten, men likevel praktisk og brukervennlig og med en rekkevidde som dekker dagsbehovet for kjøring for mange nordmenn. SKODA CITIGOe iV åpnes for salg allerede i september, og de første kundene kan regne med å få bilen sin allerede i januar 2020.


– Det er ingen tvil om at ŠKODA satser elektrisk og Norge er et prioritert marked. CITIGOe iV er bare starten på eventyret. Med tanke på at den gjennomsnittlige bilisten kjører om lag 20-30 km per dag, så er rekkevidden på 260 km (WLTP) mer enn tilstrekkelig til de hverdagslige gjøremålene, som kjøring til og fra skole, fritidsaktiviteter og jobb, handleturer på butikken og andre små ærender. ŠKODA CITIGOe iV er den ideelle bybilen, og allerede neste år kommer ŠKODAs store helelektriske familiebil basert på konseptet VISION iV med over 500 km rekkevidde (WLTP). Vi gleder oss til å få CITIGOe iV på norske veier på nyåret, og ikke minst til fortsettelsen av ŠKODAs satsing på emobilitet, avslutter Meiner.


Siste nytt