BILER BYGGET RUNDT DINE BEHOV

Biler fra ŠKODA er aldri eksperimenter. Det gjelder også for våre elektriske modeller. Du skal forvente pålitelige, trygge og teknologisk avanserte produkter til en god pris.


ŠKODAs signaturegenskaper som klasseledende plass og smarte "Simply Clever"-løsninger er en selvfølge. Du skal ha komfort til hytta med 4x4 firehjulstrekk og samtidig ha et uanstrengt forhold til lading med lang rekkevidde. En elektrisk ŠKODA skal kunne dekke alle dine bilbehov.

MELD DEG PÅ VÅRT ELEKTRISKE NYHETSBREV

Hold deg oppdatert om ŠKODAs elektriske modeller. 

ŠKODA ENYAQ iV

ENYAQ iV er ŠKODAs første store helelektriske familie-SUV. Den har en rekkevidde på opptil 528km (WLTP), bagasjerom på 585 liter, tilbys med 4x4-firehjulstrekk, mulighet for takstativ og kan bestilles med hengerfeste.

ŠKODA SUPERB iV - Ladbar hybrid

ŠKODA SUPERB iV - Plug-in hybrid er første bil med elektrisk teknologi fra ŠKODA. Modellen kombinerer ren elektrisk drift for daglig kjøring med hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre turene. SUPERB iV har en rekkevidde på inntil 55km (WLTP) på ren elektrisitet.

ŠKODA OCTAVIA iV - Ladbar hybrid

Endelig er familie-bestselgeren ŠKODA OCTAVIA tilgjengelig som ladbar hybrid. Den har masse plass, kan kjøres på bare strøm i byen, samtidig som du har fleksibiliteten til å dra på langturer uten rekkeviddeangst. Den elektriske rekkevidden er på over 50km (WLTP).

HVOR RASKT KAN DU LADE DIN ŠKODA?

Prøv ladekalkulatoren vår