Škoda er med på Stolpejakten i 2023

28. března 2023

Vi ønsker alle stolpejegere god tur i årets sesong!

I Škoda er vi opptatt av å være en tilrettelegger for små og store opplevelser. Vi ønsker å senke terskelen for å komme seg ut i aktivitet, og håper at Stolpejakten gjør hverdagsturene innholdsrike og spennende for flere. Bli en stolpejeger du også!

Hva er Stolpejakten?

Stolpejakten er et folkehelsetiltak som strekker seg landet over fra Alta i nord til Lindesnes i sør. Over 15 000 stolper er satt for årets sesong av 154 autoriserte Stolpejakten-arrangører – herunder lag, foreninger og kommuner. Stolpejakten er gratis og tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Mer enn 200 000 nordmenn vil delta i årets sesong. Vi ønsker arrangører og deltakere god tur i årets sesong!

Slik kommer du i gang

Den enkleste måten å bli en stolpejeger på, er å opprette en bruker på stolpejakten.no/ny, og deretter laste ned Stolpejakt-appen fra Google Play eller AppStore og logg inn.

Når kart er på plass er det bare å komme seg ut å finne stolper. Hver stolpe er påtrykt en kode og en QR-kode. Benytt Stolpejakten-appen for å scanne stolpenes QR-koder, eller innplotting av koden i din konto på denne siden. Så enkelt!

Stolpene er fordelt på ulike vanskelighetsgrader:

  • GRØNN – Veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol
  • BLÅ – Enkel
  • RØD – Medium
  • SVART – Vanskelig

Siste nytt