Sykle din egen Tour de France

Mellom 10. juni og 21. juli kan du sykle din egen Tour de France med Škoda. Logger du turene dine med Strava kan du samtidig vinne fine premier fra Škoda i appen Bilhold. Uansett hvilken sykkeltur du skal, så husk å melde deg på konkurransen, og bli en del av verdens største sykkelritt – der du liker å sykle!

God Tour, hilsen oss i Škoda!

Premier

Slik kommer du i gang

For å delta i konkurransen må du først ha Bilhold-appen. Om du ikke har den, åpne Google play eller App store og søk "Bilhold".

Om du ikke allerede er Bilhold bruker må du opprette en bruker. Deretter går du til konkurransen inne i Bilhold-appen. -klikk på taben «utforsk» nederst på mobilskjermen -klikk så på «Škoda»-knappen.

Videre må du koble deg til Strava. Om du ikke har Strava-bruker fra før, så må du du opprette ny bruker. Klikk uansett på «connect with Strava» og klikk deretter enten log in hvis du allerede har Strava-bruker, eller klikk Sign-in dersom du er ny på Strava. Når innnlogging er vellykket, er du klar!

Sånn, da er det bare å sjekke at sykkelen har nok luft i dekket, at bremsene virker og at hjelmen sitter godt. God sykkeltour!

Når du har syklet første tour, kort eller langt, gå inn i Bilhold og sjekk din progresjon. For å finne igjen konkurransen: Trykk taben utforsk- deretter Škoda og så er du tilbake.

Les mer om konkurransen hos Bilhold

Last ned Bilhold-appen

Last ned Bilhold til din smarttelefon for å delta i Tour de Škoda.

Lidenskap for sykling siden 1895

Visste du at Škodas over 120 år lange historie startet med sykler? Selskapets to grunnleggere Vaclav Laurin och Vaclav Klement begynte med produksjon og salg av sykler i hjembyen Mlada Boleslav i Tsjekkia i 1895. Få år etter så den første motoriserte sykkelen dagens lys. Reisen fortsatte videre fra to til fire hjul og på samme sted. Og der historien startet, bygges fremdeles majoriteten av nye Škoda-modeller.

Vi støtter flere sykkelbegivenheter

Mye har skjedd siden 1895, men lidenskapen for sykling er den samme. Vi elsker sykler. En enkel maskin med grenseløse muligheter der presisjon og smarte løsninger er mer avgjørende enn brutal effekt.

Vår historie og lidenskap for sykling er også grunnen til at vi hvert år støtter flere av verdens største sykkelbegivenheter som Tour de France og Giro di´Italia i tillegg til lokale arrangementer som Tour of Norway for Kids - barnas eget sykkelritt.

Inspirasjon til nye sykkelturer

Trenger du tips til nye sykkelruter i nærheten av der du bor? Få inspirasjon på welovecycling.com/no

Škoda og Tour de France

21 år som offisiell partner

2024 er 21. året på rad som Škoda er stolt hovedsponsor for Tour de France - verdens tredje mest populære sportsbegivenhet. Opptil 15 millioner mennesker deltar som tilskuere langs veien og ytterligere to milliarder mennesker fra over 200 land følger løpet på TV.

Siste nytt