ŠKODA VISION X - Ny crossover konseptmodell
ŠKODA VISION X - Ny crossover konseptmodell

ŠKODA VISION X - Ny crossover konseptmodell

1. 2. 2018

Crossover konseptbilen blir den tredje nye modellen i SUV-segmentet fra ŠKODA på kort tid og vises frem på bilustillingen i Geneve mars 2018.

ŠKODA fortsetter å presentere nye modeller i det raskt voksende SUV-segmentet. Denne gangen en crossover-modell med kjente ŠKODA design-elementer. ŠKODA VISION X vil ha premiere på den internasjonale bilutstillingen i Geneve i mars 2018.

Med kompakte mål og skarpe linjer vil VISION X ha klare likhetstrekk med de to SUV-ene KODIAQ og KAROQ. Linjene er inspirert av tsjekkisk krystallglasskunst, og den kompakte crossover-modellen retter seg mot yngre brukere med en urban livsstil. 20" lettmetall-felger understreker bilens sportslige preg.

Interiøret i ŠKODA VISION X representerer det nye designspråket fra ŠKODA. VISION X får selvfølgelig det siste av connectivity-tjenester og underholdningssystemer.

VISION X blir den hittil minste SUV-en fra ŠKODA. Utvidelsen av SUV-familien er en viktig del av vekst-strategien med nye attraktive modeller i det raskest voksende segmentet i Europa.

ŠKODA Auto planlegger frem mot 2025 en rekke nye plug-in hybrid modeller, i tillegg til en rekke full-elektriske modeller. Utviklingen for elektriske biler i Europa forventes å akselerere kraftig, og fabrikken forventer at hver fjerde bil levert i 2025 i Europa vil være plug-in hybrid eller full-elektrisk.

Siste nyheter

Alle nyheter