ŠKODA CONNECT

Med ŠKODA Connect-tjenestene blir bilholdet enklere enn noen gang. Du får full oversikt over bilens status, mulighet til å fjernstyre utvalgte funksjoner fra smarttelefonen din, samt tilgang til smarte navigasjons- og sikkerhetsløsninger.

CARE CONNECT: PROAKTIVE TJENESTER

Med Proaktive tjenester får du hjelp med feil og andre problemer med bilens stand. Bilen kontakter automatisk et verksted eller ringer etter hjelp hvis du har vært ute for et uhell.  Care Connect-tjenestene er kompatible med de fleste infotainmentsystemer og leveres som standard på de fleste modeller.

CARE CONNECT: FJERNTILGANG

Med Fjerntilgang kan du fjernstyre bilen med smarttelefonen og motta statusvarsler. Tjenestene blir fornyet med jevne mellomrom. Care Connect-tjenestene er kompatible med de fleste infotainmentsystemer.

SOS-ANROP

En svært viktig del av ŠKODA Connect er sikkerhetsfunksjonen SOS-anrop/E-call, som er en del av Care Connect-pakken og gratis i hele bilens levetid.

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online-tjenestene gjør at du kommer deg dit du skal, sikkert, raskt og komfortabelt. Tjenestene er tilgjengelig for ŠKODAs infotainmentsystemer Amundsen og Columbus.

ŠKODA CONNECT-PORTALEN

I ŠKODA Connect-portalen kan du enkelt administrere dine ŠKODA Connect-tjenester.

Finn ut mer

ŠKODA CONNECT APP

Med ŠKODA Connect-appen kan du fjernovervåke og fjernstyre din tilkoblede ŠKODA.

Finn ut mer