Liten. Smart. Full av kraft.

Installasjonspakke kr 15.9451

Installasjonspakken inkluderer:

  • 1 stk Easee Home

  • Kabel og kursstørrelse 15 m/32A

  • Transport tur / retur 50 km

  • Dokumentasjon: Samsvarserklæring

  • Montering

Velg mellom fargene hvit, antrasitt, rød, blå eller svart.

Kontakt din lokale forhandler for bestilling i dag

Montering utføres i samarbeid med OneCo.

Spørsmål ang. Easee smartlader?

Kontakt Easee brukerstøtte

HVORFOR VELGE EASEE LADEBOKS?

Full av kraft

Laderen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Laderen kan lade med 1-fase på 230V IT-nett og med 3-faser på 400V TN-nett. Når du lader med Easee smartlader på (3-faser) 230V IT-nett, vil bilens ombordlader regulere strømtilførselen fra 3-fas til 1-fase. ŠKODA tillater kun lading med 1-fase på 230V IT-nett. Skal det være 3-faser da forutsetter det 400V TN-nett. Den har en Type 2 standard ladekontakt, som gjør det mulig å lade alle type elbiler ved å bruke en passende kabel.

Rask lading

Med Easee Laderobot kan du lade opp til 10x2 raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

Optimalisert ladeeffekt

Eneboliger kan ha opptil 3 laderoboter på en kurs. I større P-anlegg, som borettslag, kan man ha opptil 101 ladere på samme kurs. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen vil dermed aldri overstige den fastsatte grensen for sikringen.

Liten

Laderoboten er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjon-alitet. Den veier kun 1,5 kg! Dette betyr at miljøet spares for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Alltid oppdatert

Laderoboten oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Easee oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikkert produkt.

Internett-tilgang

Alle Easee laderoboter er tilkoblet internett med integrert 4G3. Kjøper du nå, får du mobildata inkludert livet ut. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om du har WiFi-dekning i garasjen.

Garanti

Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.

Bestill Easee hjemmelader

Kontakt din lokale ŠKODA-forhandler i dag for pristilbud/installering.

Spørsmål ang. Easee smartlader?