Dette er et tilleggsvindu til hovedsiden.

Tilbake til hovedsiden

ŠKODA FABIA Individuell tilpasning

KUNSTEN Å VÆRE SEG SELV

På utstyrsnivåene Ambition og Style kan du med FABIA Colour Concept kombinere farger på karosseri, tak, sidespeilhus, lettmetallfelger og interiør akkurat som du ønsker. Det finnes 124 variasjoner – det vil si 124 forskjellige utgaver av ŠKODA FABIA med hver sin personlighet.

STORT UTVALG FELGER

Du kan velge fra et imponerende sortiment av 15-, 16- og 17-tommers lettmetallfelger. Ta en titt på ŠKODA originalt tilbehør for å få mer inspirasjon når du skal velge felger til din ŠKODA FABIA.

LAG DIN EGEN ŠKODA FABIA

Det er ikke bare eksteriøret du kan tilpasse etter egne ønsker. Også for interiøret kan du velge mellom et bredt utvalg av farger for seter, dørkledninger, midtkonsoll, instrumentpanel og dekor.

FRA PRAKTISK TIL SPORTSLIG

Til ŠKODA FABIA kan du velge mellom ulike treeikede ratt. Skinnratt er standard, men avhengig av utstyrsversjon kan rattene f.eks. ha skinn med krom, med eller uten dekorlist i pianohvit eller pianosort og ulike funksjoner (med eller uten betjeningselementer for multifunksjonsratt, og – avhengig av spesifikasjonene – radio og telefon).