Tour de France

STOLT SAMARBEIDSPARTNER

ŠKODA startet sin historie med sykkelproduksjon for 120 år siden, og siden den gang har lidenskapen for sykling forblitt uendret. Historien og engasjementet for sykling er også grunnen til at ŠKODA hvert år støtter ulike sykkelbegivenheter både internasjonalt og lokalt.

I år feirer vi 15. år på rad som stolt samarbeidspartner for Tour de France og gjennom hele touren sørger ŠKODA for at syklistene får all den støtten de trenger ved hjelp av 250 biler.

Den kanskje mest kjente ŠKODAen fra Tour de France er den røde SUPERBen helt først i feltet. Den fungerer som en mobil kommandosentral for Tour de France-sjef Christian Prudhomme og er spesialtilpasset med teknisk utstyr som gjør det mulig å holde full oversikt gjennom hele touren.

Offisiell Tour de France-app

Hold deg oppdatert med den offisielle Tour de France-appen. Her får du oversikt over poeng, live-oppdateringer, gps-possisjon, info om deltakerne og mye mer. Den ultimate appen for sykkelfans. (Engelsk språk).

ŠKODA originalt sykkelutstyr

Besøk din nærmeste forhandler for mer info om originalt ŠKODA sykkelutstyr, klær og sykler.

VI elsker sykling

Elsker DU sykling? Besøk vår internasjonale nettside welovecycling.com med historier fra andre syklister, videoer og nyheter fra hele sykkelverden.

Siste nyheter

Alle nyheter